Sandra Beijer, 10 timmar Timbuktu och ett julklappstips

I samarbete med Bookbeatimg_5897

Prick precis så här spenderar jag mörka, snålblåst dagar just nu. Jag vill helst inte gå ut, utan hellre ligga här. Who can blame me?
Så fort hon somnar pluggar jag i hörlurarna och låter varje muskel i kroppen slappna av.
Med pseudotvillingar så gör jag exakt hela tiden. Jag vet inte vad jag gör, men jag är i rörelse exakt, prick hela tiden.

Byter blöja, vaggar till sömns, snorsuger förkylningsnäsor, kokar nappar, ammar, blandar mjölkersättning, tinar nödsnacks-ärtor, provportionerar gröt, tradera:r barnkläder, fixar välling, lagar middag, plockar upp dräll, torkar upp bös, lägger pussel (om och om igen), tröstar, leker kurrgömma, lämnar på förskolan, hämtar, konkar barn, ser till att den ena inte ramlar av stolen medan hon balanserandes på ett ben leker med vatten i diskon, medan den andra rullar runt på mage och glömmer lyfta nacken.

Jag gör. 

Ja, förutom den där timmen om dagen då jag lägger mig här. Intill ett snusande barn och fyller öronen med ord. Andras ord. Jag stänger av sorlet och flyr in i andras världar.
I dag varvar jag Sandra BeijerTimbuktu och Elaine Eksvärd. “Allt som blir kvar, “En droppe midnatt” och “Vardagsmakt”.

Något för dig?
Ladda ner appen BookBeat (Bonniers nya ljudbokstjänst), lägg dig ner och snusa valfri person i nacken. En katt går också bra.

Följ länken nedan, ange koden emmasvintage och så kirrar internetz automatisch så att du kan lyssna en månad gratis (det står att du kan lyssna 14 dagar gratis, men detta ändras alltså när du använder koden). Du kan lyssna exakt HUR mycket du vill, välja mellan tusentals böcker från nya som gamla författare och ja, vill du inte lyssna så finns böckerna som e-böcker.
Ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Eller ännu bättre: Ge bort tusentals böcker i julklapp (till priset av en) till någon du tycker om. På bookbeat.se/presentkort kan du välja prisnivå och prenumeration: 
– 1 månad: 169 kr.
– 3 månader: 449 kr.
– 6 månader: 849 kr. 


LYSSNA FRITT PÅ BOOKBEAT EN MÅNAD

Tipsa mig gärna om BookBeat-böcker jag inte får missa!

img_5850

img_5828

 

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. gäller det endast nya kunder eller kan man “återhoppa på” och bli bookbeat-kund igen med en gratis månad trots att man redan har appen?

 2. Åh Emma, är kudden vintage eller finns den någonstans?
  Kram

  1. Den kommer från Ellos, men är dessvärre slutsåld.

 3. Tack vare din förra gratismånad har jag hunnit igenom en hel del. Bla Ibland mår jag inte så bra av Therése Lindgren, Flickorna av Emma Clint och Stoner av John Williams som tre favoriter. Men sen älskar jag Torgny Lindgrens inläsningar och Björn Granaths röst – han har bla läst in Stoner. Kul att det går att trycka på inläsaren och se vilka fler böcker hen läst in! Blev ett nytt sätt att upptäcka böcker på för mig 🙂

  1. Men vad roligt! Kan du rekommendera någon bra bok som jag måste ta mig an?
   Kram emma

   1. Då säger jag Flickorna! Och därefter Ibland mår jag inte såbra 🙂

   2. Åh eller menade du med Björn Granath som inläsare? Ta Stoner eller Delhis vackraste händer om du vill ha något lättsmält 🙂

 4. När änglar faller av Tracy Chevalier tyckte jag var en jättebra bok, förvisso ganska gammal men läsvärd. Handlar om (framförallt) kvinnor i London i tidigt 1900-tal och frigörelse.

 5. När änglar faller av Tracy Chevalier tyckte jag var en jättebra och intressant bok. Den är en skönlitterär och inte den nyaste men helt klart läsvärd! Den handlar om, framförallt kvinnors, frigörelse i London i början av 1900-talet.

Kommentera

Stäng meny