Säg hej till Vintageparty.se

Miriam parkman by Martina Ankarfyr

Tadaaaa! I dag släpps boken Vintageparty som jag har skrivit, stylat och pysslat ihop tillsammans med mina vänner Volang-Linda och Vintageprylar-Louise. Skickliga Martina Ankarfyr och Anna Larsson har plåtat.
Gudars skymning vad jag har längtat efter den här dagen.
Jag har varit alldeles pillrig in i benmärgen, haft begynnande hoppsasteg i benen och sockerdrickebubblor i hjärnan. Just där är jag nu.

Till detta lanserar vi nu en liten extra surprise, nämligen Vintageparty.se! Där har vi samlat alla våra Vintageparty superstars (love you) och bilder som vi helt enkelt inte fått plats med på de 160 sidorna i boken. Här kan ni läsa om alla underbara modeller, om platserna som vi noga valt ut, om trädet på Djurgården och dessutom bjuder vi på mänger med bilder som vi tagit bakom kulisserna.
På Vintageparty.se kommer vi även att utvidga boken med ytterligare DIY-tips och inspiration. Härligt va?

På bilden ovan ser du kriminellt vackra Miriam Parkman som är en av bokens huvudpersoner. På hennes blogg, miriamskafferep.com, kan du se ännu fler bilder från detta kapitel ur boken.

Picknick by Martina Ankarfyr

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Men HERREGUD vilken vacker bild! Vilken syling!! Håret och hatten och sminket och kläderna och… Dog lite. =)

 2. Sååå underbart snyggt! Å vad roligt! Såg er i morse på Nyhetsmorgon TV4. Kanon!

 3. Åh men vilken pepp! Nu vet jag på vilken sida jag kommer hänga resten av eftermiddagen!

 4. Måste säga att Miriam är pangsnygg på den bilden! Dör av avund:P Missade er däremot imorse 🙁

 5. Tenk at dagen er kommet! Gratulerer så mye til dere alle. Nettsiden er kjempefin!

 6. Shit, Miriam är ju dösnygg. Önskar man hade den utstrålningen.

 7. Ville bara säga GRATTIS för jag kom på att jag inte hade gjort det innan! Jag var en av de läsarna som tittade på er imorse också – bra jobbat. Jättekul att se tre framgångsrika tjejer som kör sin egen pryl. Är så galet impad av er kreativitet också. Så grattinäran till framgången, den är helt klart förtjänad! Kram

 8. Så roligt att få se er på TV imorse – och äntligen få höra din härliga värmländska:) Underbart vackert uppdukat bord, begåvade kvinnor!

 9. Så kul, jättetjusig hemsida! Och ett stort GRATTIS till boken, den verkar så fantastiskt! Den står på min önskelista… 🙂

 10. Åhhh! ÄNTLIGEN är den här;) Måste köpa fort! Denna bok passar perfekt när vi just planerar sonens vintagebröllop här hemma på Bromsta gård i sommar! Allt gott och lycka till! Kram Fru Vintage

 11. SMÄLLER AV så vackert.

Kommentera

Stäng meny