Säg hej till mitt kontor på Vintagefabriken

calender franke magazine by emmas vintage

Det har hänt något fantastiskt. Något alldeles, alldeles fantastiskt. För en vecka sedan skrev jag, Volang-Linda och Vintageprylar-Lollo på ett kontrakt för en lokal i Midsommarkransen. Det är en underbar lokal från 1930-talet – som förr i tiden var cigarrbutik – med stora skyltfönster och knarrig dörr.
Där håller vi just i detta nu på att fixa och dona, måla och bygga. Detta ska nämligen bli vårt alldeles egna frilanskontor. Vintagefabriken ska det heta.
Där ska vi förhoppningsvis skriva fler böcker, göra stylingjobb tillsammans, samarbeta med andra grymma kvinnor och – framförallt – peppa varandra i vårt frilansande.
Tanken är att det ska puttra saker ur Vintagefabriken mest hela tiden, som det gör … på en riktig fabrik.

Vi ska göra en rad andra spännande saker i lokalen framöver, men exakt vad får vara hemligt ett tag till. Men om jag säger så här … jag tror ni kommer att gilla det =)

Tänkte att ni skulle få en tjuvkik in i Vintagefabriken – som det ser ut just nu. Det är väldigt … spartanskt. Men det ska vi snart ändra. Det ska nämligen bli det finaste och härligaste kontoret i mannaminne. Så fort vi är klara med kontoret  – och det hemliga projektet – ska vi ställa upp dörren och bjuda kaffe och drömmar. Där, innanför de stora fönstren ska kreativiteten flöda och idéerna strömma. Och alla ska vara välkomna.

office emmas vintage

office by emmas vintage

Det här är min arbetsplats. Som sagt, hemskt spartansk än så länge. Men jag tänkte att ni ska få vara med i utvecklingen, så vi börjar så här …
Mittemot mig sitter Volang-Linda.

pompoms by emmas vintage

I skyltfönstret hänger lampor och pompoms. En början på en alldeles underbar Vintagefabrik …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

  1. Åh vilken lycka! Stort grattis! Ser fram emot att följa med på eran resa!

  2. Oi, gratulerer, så spennende! Tenk på alt det fine som vil produseres i fabrikken deres!

  3. Vad kul för er! Måste bara säga att det känns som om du lever i en liten underbar dröm. Jag hoppas att du får leva i den länge, länge till! 🙂

  4. Hurra! Underbart med vintagefabriken-kontoret!

  5. Grattis! Ska bli kul att följa er resa att göra kontoret till en drömpalats.

  6. Åh, så fantastiskt fint!! och hela idén låter hur härlig som helst! 🙂

  7. Åhhh är det NI som ska sitta där! Som jag har funderat på vad som ska få plats i de där underbara lokalerna när man går förbi där nästan dagligen 🙂 Va’roligt för er och va’ roligt för mig som bor i Kransen! Jag kommer vara mammaledig i höst så behöver ni hjälp i att vika pompoms eller servera kaffe så rycker jag gladeligen in!

Kommentera

Stäng meny