Så gör du en rosettfrisyr!

Så gör du en rosettfrisyr from emma sundh on Vimeo.

Äntligen! Nu kommer en liten instruktionsvideo för hur du gör rosettfrisyren som jag bar på nyårsafton. Principen är enkel, men det krävs lite träning för att få in snitsen. Till exempel så blir den första rosetten i filmen allt annat än vacker. Men på andra försöket lyckas jag.

Lycka till!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 25 kommentarer

 1. Thank you so much for this tutorial, I’m going to try it when my hair’s a little bit longer. You were looking amazing with that hairbow! I also would like tot say that I really love your blog and your pictures, so inspiring! Greetings from Holland

  1. Thank you so much! ♥

 2. Jepp, vill mer än någonsin ha långt hår nu… Läckert!

 3. Wow, snygg video Emma! Har inte testat den faktiskt men borde göra snart! Får se om det blir lika effektfullt med mörkare hår..inte riktigt tror jag.

 4. Åh så fint önskade jag hade långt hår så jag kunde fixa en sådan söt frisyr <3

 5. Hej. Skulle gärna se fler videos om hur du gör ditt hår. Gärna hur du lockar det för jag har förstått att du har rakt hår. Jag försöker göra lockar och liknande frisyrer på mitt spikraka hår men tja…det ser iallafall ICKE ut som det ska 😉

 6. du är så rasande tjusig! och hurra, det verkade ju inte såå svårt som man kan tro. för det ser ju väldigt komplicerat ut. jättefin video!

 7. undrar om jag inte har lite FÖR långt hår för detta. dessutom mörkt. nåväl, här ska testas!

 8. Jag drömde i natt att jag gjorde en rosettfrisyr. Men jag hade för långt hår! Sen vakna jag, lite mer ledsen!

  1. Åh, men lyckan i att ha långt hår då!

 9. Tjusigt! Vad heter den festliga låten som spelas?

 10. Jag är också, likt Maria ovan, väldigt nyfiken på vad låten heter som spelades? Jättefin frisyr! 😀

 11. Super tjusigt!
  Vad är det för låt du spelar i bakgrunden av videon?

  1. Det är Skeet Davis – Gonna get along without you now!
   Kram emma

 12. Jag har hittat den fantastiska låten Skeeter Davis – Gonna get along without you now

 13. Gud så tjusigt. Har velat gøra en sån länge, bara inte orkat komma på hur. Smart!

 14. Vilken förträffligt härlig video!! Jag förstår att du avskyr tekniska “hur gjorde du” frågor. Men jag är så nyfiken på hur du kom över sådant ljus vid inspelning och vad du använder för program vid filmredigeringen?

  1. Jag ÄLSKAR tekniska frågor. Jag använde mig av min Canon-kamera och filmade en ljus morgon. Men min eos mark II kan man ställa in ljuset, så jag slapp redigera till ett ljusare intryck. Filmen redigerade jag i Final cut. Bästa programmet! Kram Emma

 15. Jag har nyligen upptäckt dig i blogg och instadjungeln. Blir så glad och inspirerad av dig – hår, smink inredning, pyssel! Tack för det Emma 🙂

Kommentera

Stäng meny