Rutigt, rosa strumpbyxor och mer dagens outfit?

Den här hemmajobbar-onsdagen slöjar jag i vinröd kashmir från Emmaus vintage, rutig kjol från Myrorna, rosa strumpbyxor från Lindex och snart sönderälskade skor från Stadsmissionen.
Den rutiga kjolen köpte jag i förra veckan på Myrorna i Ropsten för en spottstyver och tänker att jag ska kliva in i oktober i just den. Känner mig lite som Queen Elizabeth II.

Tänkte by the way att jag skulle börja lägga upp fler dagens outfit under hösten. Älskar tidsdokumentet, men jag blir också triggad att använda ALLT i min garderob, mixa och matcha på nya sätt och verkligen vältra mig i mode.

Och numera, när jag jobbar 100% igen, så har jag tiden – wiii!

Skulle ni gilla fler dagens outfit? Tyck till!

Loading Likes...

Detta inlägg har 21 kommentarer

 1. JA!!!

  1. Åh, vad roligt!

 2. Såå fin outfit <3 Och JA, mer mer mer!

 3. Jeg liker dagens outfit veldig godt, så stemmer ja jeg også

 4. Jaaa!! Och ännu mer ja!!!! Älskar när du lägger ut dina outfits, de är väldigt fina och inspirerande! <3

 5. JA!!

 6. Absolut jaaa till mer outfits! Ock kanske lite tips? Tycker ibland det är svårt att få till helheten med klänning-kofta- strumpbyxor-sjal-kappa-skor osv… gillar lite extra att du visar de rosa strumpbyxorna, jag har likadana från Lindex och gillar dem verkligen, men har inte använt dem så mkt pga inte lyckats matcha ihop helheten…

  1. Åh, vad bra med input! Det ska jag tanka på!
   Kram emma

 7. Oh what a beautiful outfit and the skirt is absolutely amazing! I also love the wallpaper:) May I ask you where it is from?

  1. Thank you so much! The wallpaper is from York wallpapers =)
   xx emma

 8. Fler dagens outfit ja!!

  1. <3

 9. JA till dagens outfit, så enkelt och så uppskattat! KRAM

  1. <3

 10. Ja! Älskar bilder på dina fina kläder och perfekta matchningar! 🙂

  1. Åh, vad glad jag blir!

 11. Jaa, absolut!

 12. Roligt med dagens outfit! Håller med resten av folket här, såå inspirerande och fint! 🙂 Gillar som du roliga färger på strumpbyxorna och köper ofta på Lindex, men tycker att alla strumpbyxor åker ner så i midjan. Vilken storlek köper du och hur lång är du? Funderar på om jag ska köpa större storlek (vill gärna dra upp dem över midjan (ett ‘eftergravididitetbehov’ tror jag…) jag är dock så himlans kort så rädd de ska korva sig då istället….
  Tips? Mvh Linda

  1. Jag förstår dig verkligen. Jag vill själv dra upp dem till armhålan!
   Jag köper mina på Lindex. Tycker de är bra och de håller länge.
   Jag är 173 cm och är vanligtvis med 36-38, men på strumpbyxor brukar jag köpa en storlek större.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny