Rutig måndag.

vintage style fashion emmasvintageDen här måndagen började med ett förlamande decembermörker, knapprande tangenter (deadlines på hög) och ett stycke Paris-fyndad vintagekjol över den begynnande preggomagen.
Om några dagar lämnar jag, John och Majken lägenhetsdunklet, post-vinterkräksstöket och det uteblivna julpyntet (vi kom av oss av alla sjukdomar). Istället far vi till Värmland. Till landet, katten, frosten och julstämningen. Två veckor julledighet ska vi festa till med.
Det blir grejer det.

Kofta från Emmy design, vintagekjol inköpt i Paris, gravidstrumpbyxor från H&M och skor från Nokian footwear.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hej Emma! Nu när får ännu en tillökning i familjen så blir jag nyfiken hur ni tänker kring boendet. Kommer ni leta efter något större? Har ju följt dig ett par år och vet att du drömmer om ett hus på landet, helst då hemma i Värmland. Samtidigt som ni har ert liv i Stockholm. Hur går tankarna?
    Kram Ulrika

  2. Ville bara säga stort grattis till graviditeten och tipsa om förlossningspodden. Jag väntar också mitt andra barn nu och får så himla mycket pepp av den podden så känner någon form av maniskt behov av att rekommendera den till alla som är i samma sits.
    Glad jul!
    /Lina

  3. Kan du inte berätta om bokstavsfesten? Är sååå nyfiken på alla tokroliga outfits. Kram

Kommentera

Stäng meny