Rensa, bära, härja!

Pjuuu.
Har precis slängt mig i sängen efter att ha stökat, städat, rensat, sorterat och flyttat möbler hela långa dagen. Fyrahundratio kappor och fem kilo barnkläder har fått åka ner i den kommande bloppis-lådan och jag har pumpat ut påsar till vänner och bekanta med allt från bäddset till amningströjor.

Om åtta dagar ska vår lägenhet plåtas av inför försäljning och det är både spännande och lite vemodigt. Denna älskade lägenhet som har omsvept oss i sju år.

Mitt i allt oändligt kaos lyckades jag fånga ett ganska städat hörn. Amaryllis som blommar för fullt och en sista suck av jul.
Imorgon är det på’t igen. Då ska vi flytta vårt sovrum och börja operation återskapa vardagsrum. Barnen ska få vara med så det inte blir så stor chock för dem. Det blir väl SM i inte stöta golv tror jag. Plus att vi ska pipa in till Söder och lämna in en hög med lampor på reparation.
Sedan tror jag vi tar det lite piano med rens-härjet ett par dagar.
Myser med barnen, åker på utflykt och vältrar oss i de sista dagarna av julledigt.
Hur har du startat 2018?

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Hej! Var lämnar ni in lamporna på lagning? Vi har ett gäng fina gamla lampor som skulle behöva nya sladdar, kontakter och what have you för att funka igen.

 2. Ojoj, vilken rivstart av 2018! Och vilka vackra amaryllis! Jag är fortfarande kvar lite i julstämning, för mig börjar jul på julafton och pågår ett bra tag efter det. Men parallelt med det har jag också börjat tänka i rensning/städningsbanor och har börjat så smått med det också..

  1. Ja, hade vi inte varit i flyttastagen hade jag vältrat mig i julen ett tag till tror jag =)

 3. jag har startat 2018 på öland, bara genom att gå runt i pyjamas hela dagarna och titta på dokumentärer om kvällarna. på torsdag åker vi dock hem till malmö igen, då tänker jag att det vore skönt att städa bort 2017 genom att rensa garderoben. det hade varit skönt!

  1. MEN HALLÅ DRÖM!

 4. Den ljusstaken var något av det finaste jag sett! Är den loppis-fynd eller nyköpt och i så fall var!
  Också vackra amaryllis-vaser, funkar de? Jag skulle vara rädd för att tyngden kan välta dem.

 5. Var lämnar du dina lampor på reparation på Söder- Är det dyrt att byta gamla elledningar i dem? Och tack för en jättetrevlig blogg med fint innehåll!

 6. Startade med att göra slut. Så nu är allt gråare än vanligt januari-grått och jag undrar om jag inte börjar få vätskebrist av allt droppande ur ögonvrån. En klunk vatten och en skjuts till sommaren är just vad som behövs nu! Kram

Kommentera

Stäng meny