Regn, gravidmage vecka 28 och Sherlock fashion icon!

GÅVOR-NYrutig kappa mode spats boob gravidkläder gravidbyxor

Regnet smattrar på köksfönstret, det blåser höstvindar och jag ska alldeles strax bege mig ut i rusket. Det får bli iklädd rutig kappa från Myrorna, byxor från Boob, blå strumpbyxor från Lindex och gummistövlar från Spats (som kom på posten häromdagen).  rutig kappa mode spats boob gravidkläder gravidbyxor skor

Det är ju tydligt att Sherlock Holmes är dagens fashion icon!rutig kappa mode spats boob gravidkläder gravidbyxor myrornaOch till detta? Något som jag kan tillföra (men inte Sherlock Holmes): en gravidmage i vecka 28 (85 dagar kvar innan nybebis kommer).

Så, nu ska jag kasta mig ut och fixa grejer för i morgon blir det plåtning minsann! Mer om det senare …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Hej Emma! Vill verkligen inte vara en störig läsare. Men upplever att jag gång på gång försöker kommentera här på bloggen men du godkänner/publicerar aldrig mina kommentarer. Jag försöker alltid skriva trevligt sp förstår inte varför. Är det tekniskt problem? Eller bryter jag mot någon regel? Tack för en fin och inspirerande blogg. Älskar barninläggen då jag själv har en ettåring och nr 2 på gång när som helst.

  1. Hej Lisa! Inte alls! Det är bara jag som är seg på att godkänna alla inlägg. Jag försöker göra det så snart jag kan, men hinner inte alltid.
   Alla kommentarer är välkomna! Jag godkänner ALLA kommentarer. Så du vet. Men i bland kan det ta lite tid eftersom jag inte alltid har tillgång till bloggen, utan är ute och gungar barn, tittar på pinnar och annat skoj som man gör med en 1-åring, hahaha.
   Kram emma

   1. Åh! Se! Tack! Då är det mitt tålamod jag ska jobba på. 🙂

 2. Hej Emma! Jag undrar hur du göra dina margareta flätor så fina? Gör du bara två “vanliga” flätor och fäster med hårnålar upptill? Det är alltid lika svårt att få till det så fint tycker jag. Skulle du vilja visa hur du gör i video format? 🙂

  1. Halloj! Yes, jag kan göra en video så småning om. Tills dess: Yes, jag gör två flätor bakom örat (lägst opp vid öronkanten liksom) och fäster upp dem på huvudet. Spretar lite på dem (för att skapa volym) med hjälp av en pinnkam. Sprayar och slätar till för att bli av med allt babyhår. Ungefär så. Stort lycka till!
   Kramar emma

Kommentera

Stäng meny