Rapport från en vabb-dag

Nä, men om en skulle ta och vabba lite igen. Det är ju ändå högsäsong.
Jag och John delar rakt av på vabbandet så det föll på min lott att rensa kalendern och stanna hemma med våra febriga två. Det var stundvis gråtmaraton, stundvis mys i soffan med två varm barn som ville kura in sig i min famn.
Bodil hade hög feber och gav vabruari ett ansikte, inte sant?

Stöket och böket. Bodil var uppe över 41 grader under natten och ville mest av allt bli buren hela långa dagen.

Majken var av piggare och rosigare sort. Här iklädd en favorit från Mini Rodini med “min bokstav på”. Och det sjukaste hände i dag. Jag går ju runt och sjunger mest hela tiden och Majken också. Och i dag sjöng jag och mini-Monica Zetterlund här på bild “Underbart är kort” tillsammans.

Jag stökade runt i det här. Vab-uniform. Randig tröja och sovtofs. Det börjar bli sådan standard att jag börjar känna mig utklädd när jag har mina egna kläder på mig (!?).
Men i dag, då blir det vanlig-klädes-dag!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. åh hoppas de små är friska nu!

Kommentera

Stäng meny