Hej randig fredag!

Börjar den här fredagen i randig tröja, tofs i håret och sista-minuten-röjning. Det kommer nämligen en mäklare hit för att kika på vår lägenhet om sisådär 40 minuter.

Vi bor ju som ni vet ganska trångt. Inget vi lider av, men om den-lite-större-drömlägenheten dyker upp så är det ju bra att vara förberedd tänker vi.
Efter mäklarbesök tänkte jag dra med Bodil på promenad, möta upp min kompis Fatima för lunch, sedan dra till Hornstull, handla på Goodstore (för ett presentkort som varit borttappat ett halvår) och så ska jag inhandla lite tapetseringsgrejer för ett projekt som jag har på gång …
Och ikväll?
Då ska jag träffa min kompis Vapnet som jag inte sett på hundra år!
Öl och babbel.
Lyx om du frågar mig.

Vad ska ni göra i helgen?

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Låter som en alldeles utmärkt helg! Jag har mina föräldrar på besök så vi ska skriva upp hyllor, äta surdegspizza och gå på second hand. Så mysigt!

  2. I kväll ska jag också träffa mina äldsta tjejkompisar ute på lokal för lite energipåfyllnad! Lördagen ska jag springa Tunnelrun och sedan såsa resten av dagen hemma med minstingen på 3 år 🙂 medan maken går med de två större barnen på landslagsmatch i fotboll. Söndagen gissar jag blir ett fläng mellan mellantjejens dans, kalas hos en kompis och mys med de övriga två barnen…Phu! Behöver nog vara ledig efter denna helg 😀

Kommentera

Stäng meny