Pust.

Helt slut. Fullkomligt, helt slut. I dag har jag, Linda och Lollo röjt och storstädat på Vintagefabriken. Sorterat, återvunnit ting som inte längre går att använda och gjort fina listor inför 2014. Det känns som att ha storstädat sitt inre.
Var sak har sin plats. Men det är mycket fix kvar. Vi ska måla lite möbler och fixa fint på väggarna. Men det blir sen. 2014.
Vill ni se hur det ser ut i halvlek? Kom förbi i morgon kväll vettja, då har vi nämligen kvällsöppet och bjuder på lussefika. Eller kika förbi på söndag, då vi anordnar “En snällare julmarknad” på Skvallertorget i Midsommarkransen ( i samarbete med Stockholms stadsmission).

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh, varför är Stockholm så långt bort när ni anordnar så fint?

  2. Hej Emma!
    Det är så fint att ni öppnat er butik, det verkar ju hur mysigt och trevligt som helst. Och modigt.
    Jag är nyfiken på ifall det går ihop! Helt enkelt om affärerna går bra? Tillräckligt bra för att ni ska kunna tjäna ert levebröd (eller leverbröd som jag trodde det hette alltför länge..) Jag undrar alltid när jag kliver in i små butiker om man får det att gå runt på ett bra sätt. Nu vet jag ju att ni anordnar diverse projekt och aktiviteter kring er butik samt har gett ut bok etc. vilket jag antar hjälper på vägen och gör det hela ännu roligare och gissar att även det hjälper till. Men som sagt, får ni in något från själva butiken eller är det mer som en plattform för era andra jobb?

  3. Önskar jag hade möjlighet att komma in till butiken, men bor på tok för långt borta, uppe i Lappland.

  4. Åh underbart. Älskar att bo i kransen. Vi ses där.

Kommentera

Stäng meny