Psst! Loppis i Midsommarkransen på söndag!

Hojt, hojt! På söndag – den 25 augusti – är det loppis i Midsommarkransen mellan klockan 11.00-16.00. Loppisen drivs ideellt av två tjejer och utgångspunkten är återvinning (heja!).

Med anledning av loppisen kommer Vintagefabriken att fylla både butiken och trottoaren utanför med MÄNGDER av kläder, möbler, porslin och pryttlar.

Det bästa? Vem som helst får ställa upp ett bord på trottoaren och sälja sina begagnade prylar.
Heja återvinning!

Ps. För två dagar sedan, den 20 augusti, var det Earth overshoot day. Det var tidpunkten då vi har förbrukat den dos resurser och utsläpp som planeten klarar av i år. Från och med då (för två dagar sedan) lånar vi av framtiden. Just nu är vi klara kandidater till “Lyxfällan – the earth version”. Vi har naggat på krediten och vi har ingen aning om hur vi ska betala tillbaka.

(tack Stina Billinger för infon).Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Hej!
  Gillar din blogg mycket!
  Det grå/vit rutiga golvet som finns på dina foton, är det hemma hos dig?
  Är ute efter ett sånt, och undrar var du har köpt det? Är det en matta eller laminat? Och inte
  riktigt klinkers?

  Mvh Anna

 2. Gaaaah, vad jag önskar att Sthlm inte låg så långt bort från salta Göteborg! De där tidningarna hade jag ju direkt svept tätt i min famn! (tips på var jag kan få tag på gamla dam/modetidningar?)

  kram/
  Fina Frun

 3. Åh neeej, jag som suttit fast med ett superruttet nät och inte kunnat läsa blogg (nu uppdaterat till semiruttet). Äsch, hoppas det blev mycket sålt till en massa bra ändamål i alla fall!

Kommentera

Stäng meny