Prickig tisdag och gravidmage vecka 35

gravidmage vecka 35

Pjuuu, det har varit så varmt i Stockholm i dag. Solen har gassat och termometern stigit i en rasande fart. Mest min egen tror jag …
Jag har jobbat hemifrån, med fullt korsdrag  och kortaste klänningen jag äger – en gammal H&M-klänning som jag fått av min kompis Ninagravidmage vecka 35 gravidkläder

Numera måste jag gå med skor med inlägg inomhus, annars värker mina fötter till förbannelse på kvällskvisten.  John brukar få den stora äran att massera mina fötter vid läggdags.
Och så har jag börjat få kli i benen. Är det någon av er som haft det? Så där så att benen sparkar per automatik av alla myror som garanterat springer runt därinne.

gravidmage vecka 35 gravidkläder H&M
Nu är jag i gravidvecka 35 och det är snart bara en månad kvar tills bebisen kommer. Nyp i armen!

Förra graviditeten var ju så jobbig att jag hann tänka miljoners tankar innan Majken kom till världen, men denna gång är jag så rörlig att jag knappt hinner ägna en tanke på bebisen därinne. Stackarn alltså.
Om vi säger så här: Det är två HELT olika graviditeter. När jag var gravid med Majken kunde jag inte gå till tunnelbanan utan stöd eller knyta skorna, medan jag denna gång sladdar runt med barnvagn, åker rutschkana och kvastar runt som det var en badboll jag hade under kjolstyget.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Är det restless legs du lider av? Det hade jag och är rätt vanligt då man är gravid. Åt mig hjälpte det att äta magnesiumtillskott och att smörja benen innan jag somnade. Använde body butter från body shop som jag hade i kylen. Jobbigt men det går över! Lycka till!

  1. Tusen tack för tips! Detta ska jag absolut testa.
   Kram emma

 2. jaaaaa, fy 17 för myror i benen!!! har dom i vanliga fall också men de sista veckorna med Brita i magen var kaos

  1. Helt sjuk grej alltså =)
   Och grattis till Brita, så HIMLA göllig.
   Kram emma

  1. Men åh, vad gullig du är! Och vad glad JAG blir av din kommentar.
   Kram emma

 3. Jag blev av med benmyrorna genom att äta magnesiumtillskott och sova med fötterna lite högre upp (på en kudde).

 4. Det kallas restless legs, hade det under båda mina graviditeter, kan bero på järnbrist

 5. Så härligt att denna graviditet är lättare. Det ger en annan hopp om framtiden, sitter med min 2 månads dotter o tänker på syskon❤️ . Grattis till torpardrömmen på favorit ön

  1. Ja, men eller hur! Jag trodde att en var “dömd” till en viss typ av graviditet, särskilt med tanke på att jag blev gravid så tätt inpå, men inte då. Kroppen känns stark och smidig! Bästa grejen!
   Kram och grattis till din lilla 2-månaders =)
   emma

 6. Hej Emma!

  Du har en så himla mysig och glad blogg. Blir alltid peppad och inspirerad av dig. Jag planerar en resa till Sicilien i sommar med min man och kikade igenom dina inlägg från er resa genom Frankrike och ner till Sicilien. Var bodde ni? Och hur bodde ni? Du har skrivit något om egen terass osv, var bokade ni det? Jäääääätte tacksam för svar 🙂 Kram

 7. Jag fick också restless legs i slutet av min graviditet, jag började äta magnesium och det hjälpte verkligen! Och det var helt ok enligt barnmorskan!

 8. Jag hade så i benen, asjobbigt!! Blev rekommenderad magnesium men lillen kom för tidigt så hann aldrig börja med det under graviditeten. Började dock med det efteråt och från att knappt kunnat sova pga pirrningar till att inte ha kännt det en enda gång sedan jag började ta magnesiumtabletter!! Prova vetja!

 9. Halloj! Det låter som RLS (restless legs). Magnesium ska hjälpa, jag tycker även att det blir värre vid järnbrist. Mvh, Pia

Kommentera

Stäng meny