Prickig söndag

Här kommer en bild från min söndag.
En Majken som farit runt i prickig pyjamas med dammsugaren i högsta hugg. Det har varit en sådan himla fin dag, med strilande sol in genom sovrumsfönstret, dans på köksgolvet till Lambada (kutym här hemma VARJE dag) och så mötte vi upp vår kompis Fatima och hennes kids i Aspuddsparken, tittade på getter, red NÄSTAN på en ponny och röjde runt i lekparken. Dagens bästa måste ändå varit när jag och Fatima lade oss i en sådan där megastor gunga, pratade om livet, svårigheterna, lättheterna och allt däremellan samtidigt som hennes kids gungade på.
Därefter häng på innergården med grannarna, trevlig bloggläsare som förbi och köpte en spegel och sist men inte minst så har jag panikstädat lite. På tisdag kommer nämligen ett filmteam hem till mig (berättar mer inom kort, lovar) och med två tornados (okej, jag erkänner, tre) så är det som att bara städa upp hundra kilo bös som slängs ut på ett annat ställe.
En minimalistisk inredningsstil har aldrig känts mer lockande …

Hur har er söndag varit? Vad har du gjort?
Kram!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jag gjorde en app för uppgift på universitetet. Har varit hängig hela helgen men lyckades söndag kl 18 när jag var klar dra mig ut för fika i en park. Såå glad för att det fortfarande är ljust på kvällen så att man kan få lite sol trots innefix hela dagen!

  1. Shit, gör du appar?

 2. Vilken perfekt mysig söndag! 🙂 Här kommer jag med en fråga. Jag blir så himla inspirerad av dig när det gäller bra, ekologiska barnkläder. Jag kommer inte palla köpa allt, men jag vill tänka mer så! Du har säkert gett tips förut, men har du några speciellt hemsidor som säljer bra kläder och som du rekommenderar? På loppis har man ju mest tur om man hittar ett fynd (som när jag köpte en Polarn-och-Pyret-overall för 40 spänn :D). Säljer några av kedjorna ekologiska kläder? Lindex tror jag har sett. Just nu är jag dock mest sugen på att köpa bra ullkläder!
  Tack för en inspirerande blogg! Kram

  1. Åh, tacos!!!

 3. Emma! När jag läser via Bloglovin’ “låser” sig inlägget så att det inte går att scrolla. Jag vet inte om det har med enkäten som ligger först eller vad det kan vara, men det fungerar att scrolla först om en uppdaterar sidan. Kan kanske vara mitt Bloglovin’ som spökar om inte fler har problem med det, men nu vet du i alla fall!

  1. Åh, vad bra att du säger till. Är det någon mer som har problem med detta så hojta gärna. Kram emma

 4. Ååh, pyjamasen- varifrån är den???

Kommentera

Stäng meny