Praktikant sökes!

Hej alla därute!
Drömmer du om att jobba kreativt, påhittigt och med mycket skratt? Som stylist, fotograf eller både och?
Just nu söker jag och min briljanta parhäst Emily Dahl en ihärdig, härlig praktikant till vår studio. Är det dig vi söker? Ja, i så fall så måste du hör av dig! Vi vill inte riskera att missa en massa briljans veta …

Vi söker en kreativ, självständig, optimistisk, flexibel och öppen person som gillar att skapa, styra upp och hitta på projekt. Du har gärna roligt när du jobbar (och har inget emot om någon sjunger allt hen säger eller pratar låtsas-göteborgska), men kan switscha till work mode in a sec.

Emily Dahl jobbar som fotograf med ett stort spann av kunder, medan jag jobbar som stylist, journalist och influencer med fokus på inredning, mode och DIY (för det mesta). Vi gör uppdrag var för sig, men jobbar allra helst tillsammans. Du som vi söker får praktisera hos oss båda, för att få en så givande och ombytlig resa som möjligt.

Tillsammans kommer vi göra inrednings-, mode-, DIY- och skönhetsjobb. Filma, fota, styla, rodda och planera storlaget. Du kommer få haka på i våra gemensamma jobb, jobba med oss var och en för sig, men även jobba självständigt med egna jobb (där vi kan guida och assistera dig).
Vi är angelägna om att alla praktikanter som kommer till oss ska få en sådan givande och rolig tid som möjligt. Om vi har möjlighet att lotsa, peppa och preppa någon in i yrkeslivet vill vi gärna ta chansen.

Instagram-konto eller blogg är meriterande.

Ps. En gång i tiden släntrade jag in med mina slitna Converse-skor på Vecko-Revyn. Där började jag först som modeassistent och sedan som journalistpraktikant. Sedan blev jag kvar i Bonnier-huset i nästan ett decennium. Det var där jag började min yrkesbana som praktikant och fick jobba med en hel drös fantastiska människor, fylla huvudet med smartheter och lära mig navigera. Hoppas innerligt att jag kan ge någon samma chans som jag fick då: Att visa vad jag gick för.
Så ansök vettja!

Mejla ansökan till sundh.emma@gmail.com senast den 31 december!
KRAM!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. vill också tillägga att det var min praktik på e-handel som fick mig att ett par år senare vara med och utveckla och förbättra systemen på företaget. praktik är så vettigt när en hamnar rätt plats!

  2. Låter som väldans skojiga dagar! Är eventuellt blind men hur är det med omfattning och ev ersättning och så? <3

    1. Hej! Vi söker i första hand en praktikant som kan vara hos oss som en del i sin utbildning, med stora chanser att kunna jobba vidare hos oss som assistent (givetvis med betalning).

  3. Åh vad jag önskar att jag var 20 something istället för 44…

Kommentera

Stäng meny