Pompoms och hylla i sovrummet

sovrum inredning

sovrum inredning pompoms

Jag och John har satt upp en hylla i sovrummet. Det började med att vi travade några böcker på sänggaveln, vilket gav oss idén om en bokhylla ovanför sängen. Jag fullkomligt älskar hyllor som man kan förändra, förnya och ställa upp små stilleben på. Så här ser det ut just nu. Om en vecka kanske jag möblerar om …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Åh vad jag gillar din blogg! Extra bra att du uppdaterar ofta 🙂

 2. Så hyggelig at du har flere Eiffeltårn på hylla og at du ofte besøker Paris! Jeg har nylig flyttet hit, og det er selvfølgelig et eventyr. God fredag!

  1. Men å så avundsjuk jag är! Har alltid drömt om att bo i Paris! Hur är det att bo där? Var bor du? Kram emma

   1. Jeg hadde også alltid drømt om det, og nå kunne jeg endelig realisere drømmen… Det er så inspirerende og spennende å bo her, og jeg oppdager nye ting hele tiden. Jeg bor i 11e arrondissement, i et veldig hyggelig og autentisk område uten mange turister. Jeg har nå bodd og studert her i litt over en måned, og jeg trives veldig godt. Si ifra om du vil ta en kopp eller et glass neste gang du er på besøk, hihi!

 3. Inspirerad av dig och alla andra fantastiskt pyssliga bloggare ska jag själv göra pompoms i helgen, till min son. Svarta och rosa blir det, för att gå ihop med ungkarlstorpsstilen som råder i mitt och makens hem.

 4. Hej!
  Har försökt navigera mig runt på internet efter pompomstillverkning men hittar bara sidor som visar hur man gör dom “fluffiga” pompomsen. Jag undrar hur du gör dom med “rutor”? Så galet fint.

  / Isabelle

  1. Hej! Just dessa har jag köpt färdiga via Inreda.com, men ska helt klart försöka mig på att göra egna så småningom.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny