Picknick i parken!

IMG_8003

Något av det bästa med sommaren är ju ändå picknick och parkhäng. Jag brukar sladda ner i Svandammsparken, som ligger precis runt hörnet från där jag bor i Gamla Midsommarkransen. Där finns plaskdamm för de små barnen, ständig grillrök och vajande lövträd under vilka man kan sätta sig med en sådan här fin person, EmmyIMG_7994

Numera har jag alltid en picknickfilt under barnvagnen och ett par sådana här i skötväskan. Just denna dag hade vi även köpt croissanter, isatte och lite annat gott. En redig picknick med andra ord.

IMG_8050

Majken var också med. IMG_8026

Och Isabelle! Vi är Stockholms-falangen av nätverket Bonjour blogs, så vi passade på att uppdatera varandra på det senaste, babbla drömmar och pilla in lite jobbsnack mellan varven. IMG_8014

IMG_8045

Majken låg och sprattlade på sin filt medan vi sörplade kaffe och snicksnackade. IMG_8041

Det bästa som har hänt mig, och då har det hänt mig en sjukatters (bästa svordomen, eller hur?) massa härligt ska ni veta. IMG_8033

Minen. Strumpan. Hjärtat.    IMG_8035

IMG_8028

Det togs en hel del bilder. Emmys bilder kan ni se här: En picknick i parken, och Isabelles här: Picknick x 2 – croissanter med miniperson och rökta räkor på Vintervikens klippor.    IMG_8062De här två sköningarna hade ställt upp ett litet fik under ett träd och sålde kaffe och bullar. Hur bra? Om jag inte minns fel så hette de något med bulle. Åh, fysiken (en annan UNDERBAR svordom = autokorrekt av fasiken), skulle så gärna vilja skriva vad detta rullande fik hette, men mitt minne tycks ha raderat denna information. Hur som helst var de himla gulliga.
När solen gick ner bakom träden var det dags för mig och lilla Majken att gå hem. Vi vinkade hejdå till Emmy och Isabelle, andades in den sista dosen grillad halloumi och rullade i väg.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Haha vad fint! Hittade hit 🙂 Rullebulle heter fiket! Vilken fin bild! / Rulle-bulle-Emma

  1. UNDERBART! Tack! Fantastisk idé by the way.
   Kram emma

 2. Åh Emma och Leia med Cafe Rullebulle!!

 3. Ser helt wunderbar ut! Men du, “Gamla Midsommarkransen” låter som nått mäklare hittat på 😉 Eller heter det så nu för tiden?
  Hoppas du får en härlig fortsatt sommar!

  1. Gamla Midsommarkransen är de gamla husen och Midsommarkransen är, ja, på andra sidan tunnelbanan. Särkerligen något som någon mäklare hittat på eller bara ett sätt att veta vilken sida av tunnelbanan man menar.
   Önskar dig också en härlig sommar.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny