Per Anders Fogelström, upphittad bralla och en ny frisyr

Nu kommer ett litet svep här, en liten sammanfattning vad jag pysslat med mellan blogginlägg, Instagram-poster och stories. Allt det där som aldrig nådde bloggen!
Ska vi kika in?

En helt vanlig hemma-jobbs-dag ramlade de här ner i brevinkastet! Fyra svenska klassiker från Novellix!
Jag älskar Novellix-formatet, så de här ska jag mölja igenom illa kvickt!

Rensade på vinden och hittade de här gamla godingarna! Shit vad jag använde de här rand-brallorna mycket för sisådär … 8-9 år sedan. Ni som följt bloggen länge, känner ni igen?
Undrar just varför jag slutade använda dem?

Åååååkej, nu minns jag. Gylfen gick upp! Måste byta ut blixtlåset sedan ska de ingå i min uniform igen!
Är det inte härligt, att liksom fynda i sina egna gömmor. Helt gratis och utprovat! Genialt.

Mötte upp världens bästa loppisgäng – Karoline och Matilda – på Scandwich i Midsommarkransen för att planera Kransenloppis! Det är så himla roligt att arrangera! Tar gaaanska mycket tid, men en gillar ju återbruk, right?

Vabbade katt och onge. Detta alltså! Mitt katthjärta smälter.

Och skaffade mig en ny frisyr – på Greenheads!
Kanske inte en banans-förändring för blotta ögat, men helt klart ett steg närmare min naturliga hårfärg. Sticker en ut hakan och säger att en är hållbar, ja, då ska väl barret vara det också tänker jag mig.

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny