Pepp från läsare!

Jag känner inte dig men jag måste bara berätta om hur mycket jag tycker om dig. Du verkar vara en så himla fin, ödmjuk och fantastisk person. En sådan som man önskar att man kände, att man hade som vän och som man delade alla möjliga hemligheter med. Jag vill bara att du ska veta att du är omtyckt och uppskattad. Tack för att jag får känna dig på håll!

Tack du okända läsare som gjorde min dag. Jag ville bara säga det. De där värmade orden betyder så mycket för mig. ♥

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ohh, we love you as well:) You seem so sincere to me, not pretend be so cute!

    I’ve not looked over your blog almost 5 days, and here is a hugeeeeeeeee mountain to climb, you wrote many things haha, now it’s time to read every post:))

    Hugs!

Kommentera

Stäng meny