Påsken i Värmland.

ägg by emmas vintage

I helgen var jag hemma i Värmland för att fira påsk och vila upp mig. Jag var så trött så trött – var tvungen att sova middag minst en gång per dag – så det blev ett enkelt påskfirande. Vi åt ägg från min mosters höns. Naturligt färgade minsann. Det är samma höns som skymtar förbi på den femte bilden här. Min moster bor nämligen två hus bort. Det är vad jag kallar närproducerade ägg.

sill by emmas vintage

Burksill.

snaps by emmas vintage

Min mormor Ulla kom på påsklunch och valde snaps till mig. Hon tyckte den här – med tre badande damer – passade mig. Sedan sjöng vi snapsvisor, skålade och åt tills magens kändes som den skulle spricka.

påsk by emmas vintage

Med mat i munnen och sovfrisyrsrufs. Men med läppstift och eyeliner. Prioriteringar.

lax by emmas vintage

john by emmas vintage

John.

katt by emmas vintage

Efter lunchen var jag tvungen att lägga mig i sängen igen. Jag somnade visst så här jag. Med en katthatt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ja trött förstår jag att du är! Så duktiga som ni är 🙂 Vila dig ordentligt så kommer du igen sen !

    Kram

  2. Sockan är ju BÄST!

Kommentera

Stäng meny