Pangerbjudande!

I samarbete med Eat Sweden

På söndag är det fars dag hörrni och jag sitter inne på ett smarrigt, göttigt och hållbart supertips. Plus ett pangerbjudande!
Inget bös som läggs på hög, utan pure lyx (som innefattar dig).
Nämligen briljanta Eat Sweden, som kort och gott är små böcker innehållande flotta erbjudanden till ett värde av 3000 kronor. Själva boken kostar endast 395 spänn.
I Eat Sweden Stocksholms finns exempelvis 12 flotta restauranger i Stockholms-trakten där du äter till halva priset. Eller ja, gå två för priset av en.

Det finns böcker för Göteborg, Skåne, Stockholm och dessutom en Stockholms vego-bok på matfronten. Den här ska John få i fars dagspresent tänkte jag (blunda John om du läser det här).

Dessutom finns en – fanfar – SPABOK (värde 7000 kronor) som går ut på samma lyxiga premiss: gå två betala för en.

Lätt min bästa testa-nya-ställen och boka-in-härliga-grejer-grej!  Ge bort en till din partner, din pappa (på fars dag) eller till någon kompis till jul. Och skriv in att du är det givna sällskapet, hehehe.

Och det bästa i den här lyx-sången är att du just nu får 50 kronor rabatt på böckerna när du uppger koden emmasvintage när du betalar i kassan.
Köp en, två, tre på Eatsweden och Spasweden och lyxa dig sedan igenom 2018. Det ska jag göra (kanske vi ses på någon av ställena?)

Ps. Glöm inte boken när du besöker ställena!
Klart slut, spa-tjut

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Hej! Hur länge gäller erbjudandet? 🙂

    1. Forever!

  2. Tack för tipset! Har köpt en för Skåne. 🙂

Kommentera

Stäng meny