Packar semester-väskan

barnkläder kids clothes vintage handmadeOm en vecka (prick!) drar vi till vårt torp på Gotland. Medan andra boar inför förlossning och bebis så rensar jag. Sorterar.
Och packar, packar.
Och packar.
En väska åt mig, en BB-väska, en till Majken och en till bebisen.
Det här dyker ner i Majkens väska:

Romper från Shirley Bredal, en fräsig Citroën i miniformat (en Majken-favorit), knästrumpor från Mini dressing/Mokkasin och sandaler som jag köpte på en loppis i Frankrike.

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Hej,
  Varifrån kommer den fina mini Citroënen?
  Bästa /jelena

  1. Hej Jelena! Om jag inte minns fel så har jag köpt den i en liten krimskrams-butik på Södermalm (T-bana Mariatorget). Kram emma

 2. Hallåj! Jag är en trogen läsare sedan många år som sällan kommenterar. Ville gratulera till nr 2 på väg och till lyxdrömmen att ha köpt torp på Gotland. Alltså jag är såååå avundsjuk och är helt galen på hemnet just nu.

  Tyckte själv att det var ganska stressande inför andra barnets födelse var vi skulle göra av nummer ett. Hur har ni planerat nu när ni kör Gotlandsfödsel? Kan du inte skriva lite om det? Kram och lycka till med förlossning och sista tiden

  1. Det ska jag absolut göra! Tänkte göra en Q&A i dagarna (om jag hinner innan bebisen kommer), då ska jag svara lite närmare på detta. KRAM

Kommentera

Stäng meny