På fredag smäller det!

jumperfabriken klänning bonjour  vintage blommig

Om prick tre dagar, fredagen den 28 oktober närmare bestämt, släpps – Ä N T L I G E N – den limiterade minikollektionen Bonjour Jumperfabriken!
Pirret i magen!

Efter nära två års arbete kommer kollektionen – som är gjord i ett nära samarbete mellan moi, Madeleine och Göteborgs goaste och gölligaste designteam på Jumperfabriken –  liksom hänga och dingla i Jumperfabrikens webbshop (och i Stockholms- och Göteborgs-butiken)! Pirret!
För att inte tala om när jag får ser den första personen som bär någon av klänningarna IRL? Eller ja, på bild. Jag kommer eventuellt att lägga mig platt på marken och någon får badda mig med en puff tills jag kvicknar till. Ungefär så förväntansfull är jag.

Snälla, snälla skicka bilder till mig när ni bär era Bonjour-klänningar! Det vore som kolasås för ögonen.

bonjour jumperfabriken klänning blommig

Här bär jag den blommiga klänningen Bonjour Emma.
Den har fickor.
Hej då, hej då, hej då.
Med andra ord: allt vad en männska vill ha i ett plagg.

Och du, om du vill komma på smygsläppet/lanseringfesten på torsdag (27 okt) för att klämma, känna och roffa åt dig ett exemplar före alla andra? Mejla mig på emma@emmasundh.com. Jag har några få biljetter kvar och det är först till kvarn som gäller!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. “Jag kommer eventuellt att lägga mig platt på marken och någon får badda mig med en puff tills jag kvicknar till.” haha alltså <3<3

  2. Jag har varit inne i butik här i Göteborg nu och norpat åt mig ett exemplar

    1. Åh, vad roligt! Skicka gärna en bild när du bär den. Vore så himla roligt att se!
      Kram emma

Kommentera

Stäng meny