På besök i bersån

IMG_6094

Häromdagen begav vi oss ut på utflykt till västra sidan av Gotland. Vi kuskade runt, upptäckte nya vägar och svängde förbi Berså.

IMG_5979

Berså är ett café och en butik som ligger vid Tofta, nästgårds från playor, sanddynor och (halv)salta bad. Jag har varit så nyfiken på detta ställe efter att ha följt dem på Instagram ett bra tag. Medan John och Majken lekte i trädgården och bebis sov gick jag runt och kikade på allt fint. Här fanns stört fina skålar från Broste Copenhagen, korgar från Tine K och härliga plädar (som jag var en centimeter från att köpa).

IMG_6007

IMG_6004

Längst inne i butiken finns även ett café …IMG_6078

Men det var fint väder så vi valde att sitta i bersån. Men först bus med Majken så klart. IMG_6038

Sedan vattenmelon, kaffe och smörgås i skuggan av ett träd. IMG_5991

Efter lugn och ro i bersån, sörplade vi i oss de sista dropparna, sprang ett par varv i trädgården, fingrade på de fina plädarna och sedan åkte vi hemåt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Hello, may I ask where your beautiful light blue dress is from? Thank you 🙂

  1. Hi Isabella! I have bought the dress from Asos.com!
   xx
   emma

 2. Oj vad mysigt det låter! Har aldrig varit på Gotland, men det verkar som jag måste ta mig dit snart! Blir så sugen av alla dina bilder!

  På tal om dem, Hur Underbar är inte den på dig och Majken när du håller i fötterna? Hoppas den ska hänga på er vägg hemma! Hjärtögon och allt sånt!

  1. vad gullig du är <3

 3. Älskar Berså! Lycklig över att det är helg-öppet året runt så vi som bor här kan åka på små utflykter dit även under gråa vinterdagar! Det är extra bra <3

Kommentera

Stäng meny