På besök hos Frk Gul

flowers by emmas vintage

I torsdags packade jag och Volang-Linda en gedigen picknickkorg full med godsaker, för att sedan puttra iväg på utflykt tillsammans med Vintageprylar-Lollo. När Lollo fyllde år i januari fick hon en loppisrunda av mig och Linda. Vi kan säga att denna tur bara var en försmak innan vårens och sommarens totala loppishäng ….
Med picknickkorgen i baksätet åkte vi till olika secondhandbutiker som Erikhjälpen och Myrorna, för att sedan styra kosan mot Frk Gul i Huddinge.

frk gul by emmas vintage

lamp by emmas vintage

Hos Frk Gul finns allt från teakbyråer, trearmade lampor, fågelmotiv till gamla väckarklockor. Massor av gamla saker …

interior by emmas vintage

… men mest nya. Och en hel del Ferm living.

radio by emmas vintage

Frk Gul hade en mängd fina radioapparater!

byrå by emmas vintage

Trälådor, koffertar och gud vet vad.

deer by emmas vintage

Och sådana här som det står Emily Dahl på.

louise linda by emmas vintage

Lollo och Linda.

interior by emmas vintage

skolplanscher by emmas vintage

Skolplanscher hade hon också.

calender by emmas vintage

Och kalenderar. Vi hängde inne hos Frk Gul hur länge som helst, för att sedan styra kosan mot nästa secondhandstopp. Jag köpte tyvärr ingenting på Frk Gul DEN HÄR GÅNGEN, men kommer säkert så göra i framtiden. Däremot gjorde jag en hel del secondhandfynd som jag ska visa upp så småningom.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Alltså jag älskade verkligen Fröken Gul! Spännande att se vad du köpte, jag kan knappt vänta att slänga upp mina fina fynd. 🙂

    1. Åh, jag vill se!

Kommentera

Stäng meny