På besök hos Elsa Billgren

Medan jag sitter på färjan tillbaka från Gotland efter 24 timmar jobb på torpet med min jobbpartner in crime Emily Dahl, så tänkte jag (om det kackiga internet:et tillåter) visa lite bilder från augusti. Det var en dag som började med att måla knutbrädorna på torpet, men som sipprade ut i en tur till Ljugarn …

Jag och John hade en fenomenalt vattentät plan som gick ut på att barnen skulle sova lunch i mormors gamla bil, till ljudet av gotländska vägar mot däcken. 40 minuter prima sovtid. Kanske med ett stopp på en handelsträdgård. Eller en liten loppis.
Men nej.
Inte en unge slocknade, så vi anlände Ljugarn till growlingkonsert på högsta volym. I och för sig genialt, eftersom Majken har stoppat hela vår myntbesparing i cd-spelaren i bilen, så mycket till musik har vi vanligtvis inte i vår mjölkvita gamla vagn …
Men så svängde vi av, viskade om tårtglass (allt med ordet “glass” släcker den vildaste gråt) och …

… så ramlade vi in här. I Elsa Billgrens vackra, ståtliga hus (… och Pontus och Lynns också så klart) som vi bara kikat in i under en 5-minutersvisit tidigare.
Titta, den där tårtan skulle vi få smarra loss på!
Snacka om bra dag!

Efter att Majken och Bodil testlekt alla Lynns leksaker parkerade vi oss i trädgården med tårta, kaffe och hårt koncentrerande barn. Älskar för övrigt den här bilden på den glada familjen. Så fint!

Lilla Bodil och första tårtan tror jag bestämt. 

Det skiljer bara en månad mellan de här två gullkorvarna. Så gulligt att se dem härja omkring, gå på upptäcktsfärd och spatsera iväg med okänd destination.

Kaffestinna, babbelslut och med minst ett kilo tårta innanför västen, vinkade vi hej då till det här gänget.

Hej svejs och vi ses snart igen. Så himla lyxigt att tre bra och kvick-roliga personer numera har sommarhus på Gotland! Heja, heja!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken mysig dag!

Kommentera

Stäng meny