Överraskningsfest för Hasse

Förra fredagen anordnade Lollo en överraskningsfest för sin make Hasse som fyllde år. Jag höll på att pinka på mig av nervositet, eftersom vi bor granne med detta herrskap, och jag var fullkomligt livrädd för att jag skulle försäga mig.
Så fort jag träffade Hasse i trappuppgången, så låtsades jag liksom ha lite bråttom bara för att  undvika alla tillfällen att råka droppa något olämpligt. Jag måste ha verkat oerhört nonchalant.

Lyckades undvika Hasse hela veckan. Tills det blev fredag. Självklart såg han mig och John – kittade till tänderna med present i handen – när vi var på väg till våningen där festen skulle hållas. Hasse låtsades inte se oss och vi trodde att vi kommit undan, men födelsedagsbarnet anade ugglor i mossen …

fest emmas vintage

Festen hölls i Lollos brors lägenhet på andra sidan stan. Det skulle bli middag och hela tjottakalaset.

sjömansklänning emmas vintage

Jag bar sjömansklänning kvällen till ära. Håret låg i hårnät eftersom det var lite fuktigt ute.

fest emmas vintage

Alla gästerna anlände klockan 18, skålade i skumpa och försökte prata tyst – i fall Hasse skulle anlända till festen tidigare än väntat. Hasse trodde att han skulle på middag hos Lollos bror Gustav och hans fru Bobo klockan 19. Så vi hade en timme på oss att vara nervösa på …

emmas vintage fest drinkar randiga sugrör

Jag hade gjort Hasse-etiketter och Hasse-gnuggistatueringar. Min specialitet.

emmas vintage fest kakelugn

fest emmas vintage

fest emmas vintage

Alla förväntansfulla gäster.

emmas vintage fest hasse

Och till slut plingade det på dörren. Hasse klev in och vi började vråla “Ja, må han leva” så högt vi bara kunde. emmas vintage bobo och gustav

Gustav och Bobo lagade mat i massor, serverade drinkar och var de bästa festvärdarna.

emmas vintage mat

Middagen serverades och hela sällskapet satte oss till bords.

emmas vintage sailordress

emmas vintage sailordress sjömansklänning

Därefter dracks det drinkar, öppnades paket och skålades till sena natten. Vissa till tidig morgon …

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Finfint med överaskningsfest! Men herregud vilken underbar lägenhet, kan du inte göra ett “hemma-hos-repotage” där!?

  2. Hur gör du gnuggisstatueringarna? Så himla bra festgrej!

    1. Fina va? Det kommer du se i vår kommande bok =)
      Kram emma

Kommentera

Stäng meny