Önskeinlägg: Barnvagn när en blir två

IMG_4463-2

God morgon kompisar!
Jag har fått en hel massa frågor om hur vi tänker kring barnvagn nu när ett barn blir två. Ja ni, om jag vore praktisk och inte så oerhört finhetsnostalgisk (med konfettiögon varje gång jag ser en retrobarnvagn) så skulle svaret vara enkelt.
Tvillingvagn.
Eftersom det ändå finns en liten spillra praktiskt tänk i mig så har vi införskaffat en tvillingvagn. Min kompis Fatima (som också har tätt mellan barnen) skulle göra sig av med sin tvillingvagn och då hojtade vi till. Så nu står den på vinden. Praktiska svänghjul, lättkörd och genial. Men inte så vintage.

Den får agera vardagsvagn när båda barnen ska skyfflas hit och dit och allt bara måste klaffa någorlunda. De dagar när vi är hela familjen eller är någorlunda piano (om det kommer några sådana) så ska det stoltseras med retrovagnar. Exempelvis den ovan som vi fick som gåva och den rutiga sittvagnen som jag köpte på Blocket.

IMG_9179

I dagsläget har vi FEM barnvagnar (blå retrobarnvagn, rutig sittvagn, den svartvita Emmaljunga-vagnen (vår vardagsvagn i dagsläget), en paraplyvagn och så tvillingvagn). Alla begagnade förvisso, men våra förråd skriker. Så en ska säljas. Det blir …
IMG_69531Vår rejäla, superbra Emmaljunga Mondial de Luxe som får se Blockets ljus inom kort. Som vi har älskat denna vagn, men jag tror att vårt praktiska/retrobarnvagns-upplägg kommer bli finemang.
Plus att vi får det bästa och smartaste av två världar. 

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Nu gissar jag att du kommer få en drös likadana förslag, men vill ändå tipsa om en sele (typ ergo) eller en sjal. Bär fortfarande min 2.5 åring i ergon ibland! (Nu var det här ju om barnvagnar, men ändå)

  1. Tack för tips! Jag är kittas till tusen med både ergo och babybjörn. Har varit en dröm med Majken och tänker att det ska bli mitt andra skinn från och med sommaren =)
   Varma hälsningar
   emma

 2. Hej Emma! Stort grattis till ännu en bebbe på väg! Vi håller på att leta barnvagn just nu och är absolut intresserade av erNär kommer ni lägga ut den på Blocket? Kram Maria

  1. Åh, vad spännande! Vi kommer lägga ut den senare i vår. Kan slänga upp en bild här på bloggen först. Så håll koll här på bloggen vettja.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny