Om två veckor smäller det!

Det är lite nypa-i-armen-varning just nu. För om exakt två veckor släpps boken Vintagefrisyrer i butik och vi ska fira med buller-och-bång-releasefest, med 1920-talstema Vill du förresten komma? Jag kommer tävla ut en exklusiv biljett här på bloggen inom kort. Wii!

Tillsammans med min underbara frisör, Sarah Wing (aka Retroella) och den magiska fotografen Martina Ankarfyr har jag skapat boken Vintagefrisyrer. En bok där Retroella lär dig alla sina hemliga tips, trix och knep för att skapa vackra vintagefrisyrer och du samtidigt kan finna mängder av inspiration. Jag har skrivit och illustrerat, medan Retroella-Sarah har skapat underbara frisyrer och stylat alla modellerna. På omslaget hittar du dösnygga Karoline och inne i boken hittar du mig, i rosettfrisyren som jag bär i min header.
Redan nu kan du förbeställa boken Vintagefrisyrer här. Jag är så nyfiken och peppad på att höra vad ni tycker om den.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. så duktiga ni är alltså. måste haffa den när jag är i sverige igen. hoppas på säljsuccé om två vecks! pöss!

Kommentera

Stäng meny