Jag heter Emma Sundh, är 38 år, är en hemvändar-värmlänning som bytt lägenhet i Midsommarkransen mot landsbygden. , Stockholm med min familj – min man John och våra pseudotvillingar Majken och Bodil.
Jag jobbar som frilansande journalist, föreläsare och greeninfluencer med inriktning på hållbarhet, och är en av initiativtagarna till Klimatklubben.

Har släppt sju böcker: 2013 kom “Vintageparty” (Norstedts) (lanserades i USA 2014) och året därpå “Vintagefrisyrer” (Norstedts) (lanserade i USA, Storbritannien och Tyskland under 2015-2016). Hösten 2019 skrev jag “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” om klimatet tillsammans med Maria Soxbo och Johanna Nilsson (Norstedts), för att 2020 lansera ytterligare fyra små böcker om  klimatet, alla förpackande i “Klimatasken – stora förändringar i litet format”.

Har jobbat som reporter, kulturredaktör, webbredaktör inom Bonnier, och har jobbat med sajter, varav en nominerades till Tidskriftspriset Årets Tidskrift Digitala Medier 2012 och Internetworlds topp 100 bästa sajter 2012.
Sedan hösten 2012 arbetar jag som frilansande journalist och stylist inom mode, inredning, DIY och hållbarhet. Vill du komma i kontakt med mig släng i väg ett mejl vettja.

PRESSBILDER

Kontakt:  sundh.emma@gmail.com
+46700 90 15 77

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hmm får inte betaltjänsten att fungera för att läsa vissa inlägg…

    1. Funkar det nu?

Kommentera

Stäng meny