Jag heter Emma Sundh, är 36 år och bor i Midsommarkransen, Stockholm med min familj – min man John och våra pseudotvillingar Majken (född 2015) och Bodil (född 2016).
Jag jobbar som frilansande journalist, stylist och influencer med inriktning på hållbarhet, och är en av initiativtagarna till Klimatklubben.
Har släppt två böcker: 2013 kom “Vintageparty” (Norstedts) (lanserades i USA 2014) och året därpå “Vintagefrisyrer” (Norstedts) (lanserade i USA, Storbritannien och Tyskland under 2015-2016). Hösten 2019 släpper jag en bok om klimatet tillsammans med Maria Soxbo och Johanna Nilsson (Norstedts).

I bloggen delar jag med mig av pyssel, mitt torp på Gotland, inredning, vegetarisk mat och miljötänk. Vurmar för gamla ting – om det så är mode, inredning eller leksaker till barnrummet.

Har jobbat som reporter och modeassistent på Vecko-Revyn, webbredaktör på Veckorevyn.com, kulturredaktör på tidningen GLAMOUR, webbredaktör på GLAMOUR.SE, trendredaktör och reporter på Damernas Värld och DV Mode och till sist webbredaktör på Damernas.se (nominerad till Tidskriftspriset Årets Tidskrift Digitala Medier 2012 och Internetworlds topp 100 bästa sajter 2012). Sedan hösten 2012 arbetar jag som frilansande journalist och stylist inom mode, inredning, DIY och hållbarhet. Vill du komma i kontakt med mig släng i väg ett mejl vettja.

PRESSBILDER

Kontakt:  sundh.emma@gmail.com
+46700 90 15 77

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hmm får inte betaltjänsten att fungera för att läsa vissa inlägg…

    1. Funkar det nu?

Kommentera

Stäng meny