Oktober 2017: Gotland, nytt kontor och klackarna i taket

Asch.
Skulle ju tjoff ihop hela oktober, november, december till ett enda Bamse-plåster att dra av. Men oktober alltså. Kan vi inte dröja oss kvar lite här?
Tänkte att det var väl ingest speciellt med oktober. Men det var det.
Vi åkte till torpet, klättrade på stegar, klappade ponnysarna i vår hage, gjorde lövkransar och …

John tog den här bilden på mig och Bodil. I höstuniform och precis så där grå som en oktober kan vara. Fast ändå så himla vacker.
Det känns lite som att halva grejen med mina årssummeringar är att inse att året är så mycket mer än de där juni-juli-augusti, lite smått inbäddade i några najsa maj och september.  Att det som i allmänhet är känt som det stora slaskiga RÖVHÅLET (allt som inte är sommar) kanske är rätt gött ändå. Jag gillar ju alla årstider, men det är svårt att hålla för öronen när kören av vinterklag stämmer upp. Inte så att jag ÄLSKAR overaller och snöslask, men tycker ändå att skiten har sin funktion i längt-arbetet.

Vi var på Gotland i två vändor, en gång i början på månaden och en gång i slutet. Den första vändan tajmade vi in Elsa, Pontus och Lynn och blev bjuden på höstig fika med äppelmust, marmelad och tusen goda grejer.

Vi rumlade runt i Botaniska trädgården i Visby, ät middag hos våra Visby-vänner och …

Skördade trädgårdslandet.

Hemma i Stockholm hade löven börjat falla, oktober hade aldrig varit vackrare och jag kände livet strömma tillbaka in i varenda ven.

Jag flyttade till mitt nya kontor!

Drömde om en större lägenhet …

Och vallade runt små baskerklädda barn runt hela Hägersten.

Gick på events, pressvisningar, slog klackarna i taket och käkade middag med nya och gamla bekantskaper. Träffade en hel drös med nya människor och mindes helt plötslig den Emma som liksom åt sociala sammanhang till frukost för några år sedan. Här på Husligheters 10-årskalas (Maria och Emma på bild!).

Gjorde kaffedrinkar med Sandra Beijer och en hög med härliga människor …

Ålade i mig min mormors klänning och gjorde mig redo för …

Stora influencer-priset. Här med Emily och Karoline.

Beställde hem en hel massa tapetprover till mitt nya kontor!

Och organiserade upp mitt liv med ett kilo kontorsmaterial. Som jag älskar kontorsmaterial, gör inte ni?

Och oktober slutade på samma sätt som det började. Med Gotland. Sista turen för året, men lika fint som alltid.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så fina inlägg och vilken fin basker du har! Går det att hitta en liknande någonstans? Är rätt så ny här och är så förälskad i din blogg! 🙂

  2. Åh Emma! Nu har jag tänkt på det så länge, VAR kommer barnens gulliga baskrar från? De är min barnklädesdröm nu till våren eller till nästa höst… Kram Michaela

  3. Gillar de här återblickarna jättemycket! Roligt med mer realtidsblogg också förstås (längtar t.ex. efter att få se nya lägenheten) men det är så mysigt med ”inläggssamlingar”.

Kommentera

Stäng meny