Och vinnaren av en ståhästen-cykel är …

img_0182s

Nu har det gått prick en vecka sedan den här pollen galloperade sig in på Instagram och tävlade ut sig själv. Det fullkomligt rasande in tävlingsbidrag med fina cykeltursinvitationer till systrar, bästisar, partners och kärlekar. Så. Himla. Fint.
Jag önskar att jag kunde skicka en cykel till er var, hela bunten, för det var så ofantligt, kriminellt svårt att välja. Men nu har jag korat en vinnare …

Ett bidrag stack ut lite extra på något vis och fångade mig, skrivet av @kvarterethjalmen:
“Din gamla rostiga cykel har en tillbucklad korg, den blev påkörd någonstans i Göteborg. Ja, din illa tilltyglade cykel behöver en ersättare, med en ny pärla gissar jag att det blir lättare; att med mig styra kosan till Slatholmenoch till havet, utan en trasig mutter i navet.”

Grattis, @kvarterethjalmen! En stålhästen-cykel kommer lastad!
Kram Emma & Stålhästen

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny