Och så en kik in i vardagsrummet …

img_8114

Firar fredag med att fortsätta rundvandringen på torpet. Denna gång har vi kommit till vardagsrummet … som är allt annat än klart.
Just nu är det hemskt spartanskt eftersom det kom en liten Bodil till världen mitt i torpfixandet. Eller om det var torpet som kom mitt i baranfödandet, hmmm.
Men kommuns finaste kakelugn – det har vi!img_8302

Vi har också investerat i en praktfull pjäs: En underbar, vinröd sammetssoffa från 1930-talet, inköpt på Lyckliga gården på Gotland.

vintage interior inredning torp Gotland vardagsrum livingroom

Förutom en soffa och lite koffertar så har vi inte så värst mycket möbler här. Än. Men vi har det viktigaste: en LP-spelare som går varm varje morgon. 
img_8538

DJ Majken.

img_7779I brist på andra möbler så flyttar vi in trädgårdsmöblerna då och då. Eller firar midsommar med långbord mitt i rummet. 

I sinom tid tänker jag mig en mysig fåtölj, en golvlampa och kanske antikt avlastningsbord. Eller ett nätt, mörkt, antikt skrivbord där framför fönstret, bakom John. Vi får se vad vi kommer över.
Projekt vardagsrum får bli något för vårens loppisrundor helt enkelt!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh alltså det här torpet! <3 Så ljuvligt! Och vilken lyx att just du har det torpet Emma så vi få ta del av det. Ser framemot alla framtida torp-inlägg!

    1. Åh, vad gullig du är <3

  2. Herregud. Blir lika tagen av vardagsrummet som jag blivit av de andra rummen. Soffan, helt fantastisk!

  3. Nydelig! Hvilken farge har dere på veggene?

Kommentera

Stäng meny