Nybäddat med ekologisk och linne under äppelträden

emmasundh.com i samarbete med NG baby  NG baby linnelakan barn bebis ekologiska sängkläder påslakanset järnsäng vintage täcke kudde

Sist vi var på torpet vältrade jag mig i det här: Under blommande äppelträd och fullproppad tvättlina i vildvuxen trädgård fotograferade jag Majkens lilla, gulliga säng, fylld med massa klimatsmart fluff.

Jag har nämligen fått äran att plåta loss några av mina absoluta favoriter ur NG babys sängklädessortiment, dels deras serie Organic Basic som är ekologisk och GOTS-certifierad (bland annat påslakanset och spjälsängsskydd), men också deras bäddset i linne i färgerna dusty pink och petrol green. Allt uppsytt i Emmaljunga i Småland.

NG baby linnelakan barn bebis ekologiska sängkläder påslakanset järnsäng vintage täcke kudde GOTS

Lilla Bodil ville rumla runt i allt det där (vem vill LIKSOM inte det? Ge mig en under-äppelträden-säng variant 1,73 lång och jag skulle inte gå en meter i sommar). NG baby linnelakan barn bebis ekologiska sängkläder påslakanset järnsäng vintage täcke kudde GOTS emmasvintage

Vid ett tillfälle knölade jag ner mig själv där också. Bästa jag gjort.

NG baby linnelakan barn bebis ekologiska sängkläder påslakanset järnsäng vintage täcke kudde GOTS emmasvintage Gotland

Vad tycks?

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. väldigt fin nyans på den rosa! hade också gärna krupit ner så där, i en fint bäddad säng under äppelträd. sommaren när den är som allra bäst!

  2. Åh, vilka härliga bilder! Ett litet tips till din undersökning som ploppar upp varje gång sedan några månader tillbaka, är att den kanske borde försvinna när man gjort undersökningen, eller att man kan kryssa i en ruta med visa inte igen. Är så tråkigt att klicka bort varje gång när man bara vill vältra sig i vackra bilder och intressanta texter. OBS: fyllde självklart i undersökningen redan första veckan.

Kommentera

Stäng meny