Nyårslöften 2017

I går kunde du läsa om mina förhoppningar och drömmar inför 2017. Ett smärre renoveringsdrömmeri kan vi ju helt klart sammanfatta det som.
Nu till mina löften (gulp).

– Bli snällare mot mig själv. Istället för att vara hård och rannsaka mig själv varje gång någon slänger ovälkomna ord i ansiktet på mig, så ska jag rannsaka hålet de kommer från.

– Lära mig svetsa. Det SKA bli en rosenpergola på torpet.

– Bli stark. Efter två graviditeter längtar jag efter muskler och att kunna röra mig obehindrat, utan att vara så in i kattsingen stel.

– Åka på en loveweekend med John. Utan barn. Tips emottages tacksamt!

– Shoppa miljösmart(are). För att få hamna i min shoppingpåse så ska det finnas en hållbar tanke bakom produktion och val av material, annars blir det inget. Konsumentmakt FTW!

– Skriva synopsis på en ny bok. Nu ska det ske.

– Skippa matsvinnet. Titt som tätt åker mat halvnaggad mat ner i komposten. 2017 är året då jag blir matsmart och lagar mat INNAN saker blir dåliga. Och blir de naggade, ja, så kan jag faktiskt skära bort det som är dåligt. Det ska bli mitt löfte: att inte vara så in i bängen mat-känslig.

– Jag ska sluta vara rädd för småkryp.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Kan tipsa om det fantastiska klädmärket People Tree för miljö och social medvetenheten shopping! Har lite vintage känsla på en del grejer som är riktigt fina.
  Gott nytt år och tack för en jättefin blogg!

  1. Åh, tusen tack för tipset!

 2. Jag kan tipsa om min systers klädmärke MWcrafts. Hon strävar efter att enbart köpa in tyg som är ekologiskt. Prio ett är GOTS-certifierat tyg. (Och sen öko-tex.)
  GOTS omfattar hela kedjan från skörd av råmaterial via ekologisk och socialt ansvarstagande tillverkning till slutprodukten. Rättvisa arbetsvillkor, rättvisa löner för anställda och giftfri tillverkning är några exempel.

  Hon syr upp allt själv, är mycket noggrann och väldigt duktig. (Stolt syster☺️)
  http://www.mwcrafts.se

  Nu ska jag fortsätta läsa din blogg som jag gillar såå mycket.
  God fortsättning på nya året.
  Kram/Marlene

Kommentera

Stäng meny