Nya (varma) vinterskor

IMG_6485Förra året sprack mina gamla Dr Martens i skinnet efter lång och trogen tjänst (since 2008). Hade jag skött om dem bättre, smörjt och hållit efter så hade de säkert hållit dubbelt så lång tid, men det fanns inte så mycket skötselprio de där snabba åren.
Nu ger jag mig själv en ny chans.
Ramlade nämligen över de här fodrade (hej dröm) kängorna, föll pladask och hivade upp plånboken. De här varma sakerna ska jag ta hand om så att de håller en evighet.
Helst längre.

 

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Håller tummarna för att skorna håller i åtminstone dubbelt så många år som de förra! 😀

    Jo, tänkte passa på och fråga om du kan dela med dig om recept på vegetarisk Janssons frestelse, jag har för mig ni brukar köra på det vi jul och jag har nu fått min mamma att gå med på att testa nytt (läs vegetariskt) och kom därför att tänka på dig 🙂

Kommentera

Stäng meny