Nya rutiga brallor (med hög midja)!

Jag har nya byxor!
Som jag älskar.
Jag har letat efter ett par byxor med hög midja i evigheter, men inte hittat the perfect pants, så då har det fått vara.
Jag tycker att det är så himla svårt med byxor, för midjan är sällan tillräckligt hög för min kropp. Linningen sitter i navelhöjd och ger mig fyra magar som liksom väller ut till höger och vänster.

Men så hittade jag de här.
Ett par rutiga byxor med dragkedja i sidan från H&M – tillika den perfekta höstbrallan om du frågar mig. I dag bär jag dem tillsammans med vinröd kofta från Emmaus vintage, rosa strumpbyxor från Lindex, skor från Dasia och en mössa från franska Laulhère (gåva).

Passar perfekt!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Haha jag har köpt exakt likadana! Så sköna och snygga.

  1. Är det sant? Vi måste ses på byxdejt!

 2. Du är som skapt för den här outfiten! Skulle gärna kopiera rakt av, särskilt brallan och hatten, men du sopar mattan med alla här!

 3. Skulle du kunna skriva ett inlägg om hur du gör din höstmakeup? Du ser så roskindig ut utan att det blir “too much”.

  1. Absolut! Skriver upp på listan över önskeinlägg =) Kram Emma

 4. Underbart! Men en sak som är nästan lika svår att hitta är koftor som slutar i rimlig höjd, dvs där din kofta slutar här. Var har du hittat den? Och har du andra tips på var det går att hitta bra koftor? Kram!

  1. Hej! Denna kofta kommer från Emmaus, men är faktiskt invikt i linningen. Gillar annars Emmy designs koftor. De slutar på bästa stället och sitter hur bra som helst. Kram Emma

 5. Åå skorna! Ringde på en gång och la undan dem i min närmsta butik!

 6. Men guuu va fina! Synd att jag är för stor för hm (46)… Vill därför passa på att tipsa om att Noa Noa har ett par jättefina och höga byxor inne just nu! Visserligen dyra (899) och svarta men blev ändå superlycklig över att hitta dem! De är visserligen i bomull så miljöminus, men Noa Noa brukar imho ha bra kvalité och jag har haft typ samma still i iaf 8 år så de blir nog långlivade i min garderob. Det låter som reklam men jag är bara en väldigt nöjd kund, tänkte att kanske någon annan också letat efter sköna höga byxor i retrostil men inte hittat i sin storlek 🙂
  http://www.noanoa.com/sv_se/product/fylliga-byxor?styleid=1-7844-1&colorid=00000

  1. Bra tips!

 7. Hej!
  Snygga! Men de är ju 63% polyester, vilket du i dina 17 smarta modetips till en miljövänlig garderob inte rekommenderade att köpa? ‘

  //Ulrika

  1. Ja, helt rätt. Jag köpte dem i all jäkt (vilket jag också tipsar om att INTE göra) och ska erkänna att jag glömde kolla på lappen. Föll pladask och tittade på lappen först när jag kom hem. Jag hade hoppats att de var i något bättre material, men denna gång får jag gå på att jag hoppas kunna bära de här i många, många år.

   Som jag skrev i mina tips: även jag behöver påminnas. Och tydligen extra mycket när jag blint förälskar mig i ting i all hast. Särskikt då.
   Men som sagt: jag hoppas att de kommer att hålla länge, för det var länge sedan jag ägde så fina brallor.
   Tack för att du kommenterade, det betyder mycket.
   Kram emma

   1. Den stora frågan är hur en INTE köper kläder i all hast när en är småbarnsförälder? Jag lyckas iaf inte med det pga finns ingen tid att gå och leta länge… och blir därför jäkligt glad när jag någon gång hittar något snabbt på stan. Tyvärr. Men tänker samma, att jag ska bära mina kläder länge.

    1. Hej! Är också småbarnsförälder men gör det inte. Har lärt mig sen långt tillbaka att det blir inga bra köp, inte för mig iaf.

     Med vänlig hälsning, Ulrika

 8. Såå fina byxor! Finns de på HM.se? Kikade men kunde inte hitta…..letar oxå efter hög midja så man kan få undan ‘mammamagen’ lite! 🙂

  1. Hej! De verkar int finnas på nätet dessvärre. Jag köpte mina i butik =)
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny