Nya planer och stor tack!

Tusan så fina ni är som beställer “Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft” via min nya, lilla bokhandel!
Signerar för glatta livet, slår in böckerna i gamla tapetstuvar (den som spar hen har!) och skickar i väg små paket.
Känns så fint att mitt i denna corona-kris – inspirera till att ha två tankar i huvudet samtidigt och kanske göra det bästa av denna märkliga tidsperiod.
Tack för att ni handlar <3

Mellan bokvarven så möblerar jag och Maria om våra yrkesroller och sätt att jobba så att det ska lira med rådande situation. Det är så himla roligt att spåna idéer och rita upp projekt. Jag lär mig så sinnessjukt mycket nytt. Min hjärna sprängs lite mellan varven av alla intryck, men så härligt att ha någon att jobba, spåna och bubbla med i dessa tider <3

Att den här våren är ett skit är det inget snack om, men det bubblar ju upp en hel massa smarta och bra initiativ just nu. Och sånt där en T Ä N K T göra längre fram är en så illa tvungen att sjösätta.
Inom kort ska jag berätta vad vi kokat ihop!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny