Nya jeans, mat-TV och måla om köket (+ bra hårdag)

emma sundh

Den här bilden knäppte jag av i morse (exectionellt bra hårdag som var tvungen att förevigas) och sedan poff så var dagen slut.
Jag har förvisso prickat av nästan allt på min att göra-lista (händer prick aldrig), lunchat med John och Bodil, DIY-at hej vilt, lämnat två jobb och bjudit in hela trappuppgången på efter-föris-disco imorgon (popcorn, cava, smakis och jädrigt innovativ mix av disco).

Mitt liv är som en redig svängom just nu. Det händer så mycket spännande och vi har så mycket att prata om, du och jag. Först och främst vill jag berätta att jag har nya jeans. Två par till och med. Örka Mallorca att vänta in att en skulle komma i de här jeansen.

Sedan vill jag berätta att jag ska anordna en pre-8-mars-frukost tillsammans med Läkarmissionen och Hejhejvardag-Louise i morgon bitti. Jag ska försöka lajva lite på Instagram tänkte jag, så kika in där.
Och inom kort ska jag måla om köket, Majken fyller två år, jag ska sporta mat-TV (hemligt, hemligt), bygga en möbel och sälja av allt jag äger och har (kanske inte allt, men mycket).
Stay tuned för den här våren alltså.
Så, nu har vi avhandlat lite av det viktigaste.
Vi ses imorgon!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. vad er det for jeans du køpt?

Kommentera

Stäng meny