Nya favoritbyxor – för gravida

SAMARBETE-NYgravid gravidkläder gravidbyxor boob gravidmage vecka 28

Om det är något jag saknat enormt mycket sedan jag blev gravid så är det byxor med hög midja. Jag som preciiiis hade köpt ett par nya jeans när jag blev gravid igen.
Föga förvånande är jag kanske inte först-till-kvarn-shopparen av skinny gravidjeans med sådan där svinlåg gylf. Oerhört chict på andra, men på mig? Katastrof.
Men nu har jag hittat de perfekta gravidbyxorna!

gravid gravidkläder gravidbyxor boob pregnant clothes maternity

Ett par svarta byxor med fickor från Boob som jag kan bära med mina korta koftor. Här bär jag byxorna tillsammans med en kofta från Emmy design, ballerinaskor från Miss Selfridges och margaretaflätor i håret. gravidbyxor gravidkläder boob byxor

Min gravidmage vecka 27-28 får gott om plats, byxorna är gjorda i hållbart material (är Oeko-Tex-märkta) och jag får bra svängradie när jag leker tillsammans med Majken på golvet (ingen risk för troschock med andra ord). Winn!

Detta inlägg görs i samarbete med Boob.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Hej Emma!
  Har en fråga kring de tjusiga byxorna. Jag är gravid (barn nr 2) i vecka 38 och funderar på de där byxorna för första tiden efter förlossningen. Innan jag kommer i mina vanliga byxor igen. Ca 2-3 vår/sommarmånader alltså. Har förstås redan gravidbyxor som jag kan använda men de börjar vara väldigt slitna efter 2 graviditeter.
  Är ute efter snygga, sköna och rymliga byxor. Men som sitter uppe utan jättemage. Vad tror du? Mina gravidkilon sitter främst på höfter och lår så där får det gärna finnas extra utrymme.
  Snälla hjälp!

  1. Stort grattis till den andra graviditeten!
   Jag tycker absolut att du ska slå till på de här byxorna. Jag tror de kommer sitta super på en post-gravid-kropp som vill ha lite svängrum. Jag planerar att leva i mina HELA sommaren.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny