Ny morgonrutin i torpet

IMG_2712

Nytt torp betyder nya rutiner. Så här ser det ut varje morgon i sovrummet. Majken vaknar upp i ottan med sitt dadada och därefter klättrar hon målmedvetet upp på en koffert som står nedanför ett av sovrumsfönstrena. Där, utanför, breder sig nämligen en stor hage ut sig över ängen. Full med får. Och ja, det gäller ju att hälsa och vinka dem god morgon.
Helst varenda en. IMG_2708

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Alltså, jag är så förtjust i att få följa med er till torpet såhär via bloggen i sommar! Verkligen go känsla i magen varje gång jag läser. Tack för det!

    1. Vad glad jag blir! Mer torp ska det bli, det kan jag lova =)

  2. Men gosunge i torparlyckan! Jag längtar efter att min egen gosunge till stadsbarn ska få springa nakenfis på gräset och fingra på vareviga strå, äta ohälsosamt mycket jord och somna ovaggad om kvällarna. Ni verkar leva torpdrömmen!

  3. Jag vill bara slänga in en liten kärleksförklaring såhär på kvällskvisten. Nästan så att jag bara måste göra det. Varje dag (och gärna två gånger per dag) kikar jag in här. Jag tittar in med förhoppning om drömaterial att lägga i min drömspargris. Jag är nämligen lite lik dig på det sättet att jag gärna drömmer mig bort, och gärna så långt bort att jag nästan skulle kunna säga att jag redan är där. När jag då hälsar på Emmas Vintage fylls mitt huvud samt min spargris, med vackra formuleringar och bilder. Och kärlek. Emma, din blogg fyller mitt huvud med kärlek. Är inte det fantastiskt? Du ger mig så mycket glädje och inspiration att min lilla spargris börjar svämma över. Det är nog dags för en nyare model, någon med ett större förvaringutrymme. Men utan dig och din kreativitet (och inte minst din värme) så hade mitt drömmande vart lite mer begränsat. Så ett stort tack till dig, för att du ger min vardag och mina tankar, en guldkant.

    1. Men åh, finaste kommentaren jag fått på bloggen. NÅGONSIN. Finner inga ord.
      Tusen tack och stora kramar emma

Kommentera

Stäng meny