Ny matta till barnrummet

rund matta barnrum inredning Majkens barnrum börjar sakta ta form. Äntligen.
Vi har köpt metervis av sammetstyg som ska hängas som draperier, möblerat om, radat upp fina leksaker och hängt upp tavlor. Och införskaffat en rund matta (inköpt på Ellos) som fungerar som mysigt, lurvig lekmatta. Utmärkt för stapplande steg kan jag lova. Dessutom är mattan i den perfekta smutsrosa nyansen (enligt mig). Varken för laxig, grisskär eller bjärt – utan behagligt dov med en pust av syrén.

Tänkte visa vilka färger som vi tänkt oss i rummet (inlägg om detta kommer upp i morgon).
Hej så länge!

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Växte upp med en grönlurvig heltäckningsmatta i lekrummet och jäklar vad den var bra att leka på! Mjuk och snäll, legogubbarna står stabilt och Barbie kan ha picknick. Sen att den inte gick att få riktigt ren och blev äcklig efter ett par år är ju en annan femma 😉 och en vanlig matta är ju ändå lätt att byta ut!

  1. Hahaha, vad härligt att höra!

 2. Hej vackra Emma! Tack för en såå inspirerande färgklick till blogg som förgyller de mörka vårkvällarna :)! Undrar hur ni tänker kring vagn nu när Majken får syskon? ska ni behålla er Mondial kombinera med en ståbrädda eller bytavagn? Står lite i samma dilemma i denna karusellcirkus av olika vagnar/syskonvagnar. Kram

  1. Halloj! Jag har fått mängder av frågor om detta, så jag tänker att jag skriver ett inlägg om saken (så ingen missar).
   Tusen tack för dina fina ord.
   Kram emma

 3. Vilka fina klossar! vart hittar man dom?

  1. Visst är de? Du hittar dem på 2littlespoons.com!
   Varma hälsningar
   emma

Kommentera

Stäng meny