Ny kappa, spännande möten och Klimatklubben

Förra veckan kokade mejlen, Klimatklubben bubblade av engagemang och tillsammans med Maria och Johanna kuskade jag runt på hundra möten för att fånga upp alla initiativ, idéer och förslag. Morgonen började på ett café i Gamla stan, för att sedan fortsätta här. På Riddarholmen.

Jag är så sällan inne i stan, så när jag väl åker in de futtiga sex stationerna till stan så är det som att en oupptäckt stad tonar upp sig.

Jag förstår inte varför jag inte alltid hänger på Riddarholmen! Så otroligt vackert – precis överallt!

Jag passade på att inviga min rosarutiga kappa som jag köpte på Stockholms stadsmission i våras.

Vi gick på det ena spännande mötet efter det andra, babblade i hundra åttio och tackade sedan för oss.

…  knatade över till Gamla stan som var täckt av fallande löv och bländande, varm höstsol.

Här kan en ju också fråga sig varför en inte hänger för jämnan. Det är som att jag glömmer bort att Gamla stan finns!
En gång per år är jag här, ganska två. Det måste jag ändra på.

Vi hade lunchmöte på Grillska, med den här vyn och efteråt …

… ännu ett fikamöte, denna gång på Skeppsbron. Vi kan väl säga att vi slog ett slag för Stockholms caféer denna dag. Tre på en dag är inte illa pinkat. Så här ser det ut när vi jobbar. Det smattrar av idéer och herregud vad lätt det är att jobba med dessa två! En idé möts alltid av ett hejarop, bästa sortens feedback, hahaha.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej Emma så fin du är i dina vintage och secondhand kläder och så bra du skriver det äe så kul att följa dig.Kram Inga-Lill en mormor och farmor

    1. Åh, tusen tack!

  2. Jag har inte följt klimatklubbens framfart mer än via din blogg men en sak jag tänkt på är att klimatfrågan måste handla om mer än att göra rätt, mer än att döva ditt dåliga samvete. Vad är belöningen vi ska få i stället för kortvariga kickar som konsumtion ger oss idag? För mig är svaret tid. Mer tid med de och det som är viktigt för oss, mindre pengar att bränna på resor och konsumtion. Andra har säkert andra vinningar och jag vill gärna höra mer om dem.

Kommentera

Stäng meny