Ny kameraväska!


Efter att ha varit min vapendragare i åratal åkte min älskade kamera i backen och gick sönder. Det var en skruttig kamera, med repig skärm, ingrodd välling i en knapp (om jag har barn? Eh, ja) och saknade smådelar som nötts av. Men den funkade. Och hängde med mig överallt (sådant som en kan använda skruttiga kameror till).

Nu är jag med ny kamera. Sprillans ny (till skillnad från den tidigare som jag köpte via Blocket). Och jag bara måste ta hand om den, så att den håller länge. Gärna en livstid.
Så nu har kag införskaffat en ny kamerväska. Bye bye till att slänga ner kameran bland nycklar i vanlig-väskan och au revoir till svungande kamera som glider ner från axeln och rakt in i en stol.
Därmed ett stort rungande hej till mitt nya strukturerade liv!
Kameraväskan är handgjord i Storbritannien och är inköpt via Grafea.co.uk.
Så sjukt nöjd över detta köp!

Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Ja den är ju apsnygg och ser ut att hålla minst en livstid så grattis till investeringen.

  2. men åh, fy sjutton så fin! det där är mitt eviga problem – hur sjutton ska jag göra med kameran? slutar oftast att den bara knölas ner i samma väska som allt annat, och så blir den ju sliten och skadad på köpet.. måste se till att hitta någon variant av kameraväska som fungerar för mig! den här varianten är verkligen ett steg i rätt riktning. tack för tipset!

  3. Så snygg <3 <3 <3 <3

Kommentera

Stäng meny