Ny favoritklänning och gravidmage vecka 17

klänning vintage gravidkläder gravid gravidmage vecka 17

Med svullen gravidmage och illamående i givakt är det svårt att hitta vintagekläder som passar.

Förstå glädjen när jag ramlar över den här godingen från Bodil vintage. I en lila vintageklänning med knappar, plisserad kjol och rosett.

Lägg till att hela december spenderades med sjuk bebis (först vinterkräk, sedan ytterligare två omgångar med likande symptom, sjukhusbesök, prover och väntan) och en bajsdoftande uniform av gravidleggings, kräktröjor och otvättat hår.

klänning vintage gravidkläder gravid skärp gravidmage vecka 17

… Att sedan få en åla på sig den här! Lyckan! mode klänning vintage gravidkläder gravid gravidmage vecka 17

Hittade ett par gamla strumpbyxor från Lindex i exakt samma nyans. Winn! Och inomhus bär jag den med mina skor från Stadsmissionen, med sexiga inlägg för att spara på gravidfötterna. vintageklänning vintage gravidkläder gravid gravidmage vecka 17Och här är den. Gravidmage vecka 17 och en bebis under plisseringarna (okej, måste snart hitta på ett vettigt arbetsnamn på bebisen (hemma går magen under namnet “skråffli” (inga kommentarer)).
Nyfiken på fler gravidmagar? Så här såg min gravidmage ut i vecka 17 när jag väntade Majken.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Så himla fin och så mysigt med en liten go mage!
    Kramar // Louise

    1. Men åh!!!!!

  2. Ps du är jättefin! 🙂

  3. Så det var DU som lurade mig till Bodils! Via Insta-tips osv.. Resulterade i en fåtölj (som jag letat efter typ hela mitt vuxna liv) och en megafin lampa som numera bor i mitt hem! Hurray! Fin klänning, oh ja. Och så lik du är någon kändis… Vem vem vem (tänkte jag), jo Mary i Downton abbey! Inte hårfärgen såklart, men ögonen å uppsynen:-))

  4. Men herrejösses vilken underbar klänning! Och så tjusig du är i den sedan…

Kommentera

Stäng meny