Ny blogg – vad tycks?

Hello underbara läsare!

Det är stora saker på gång här kan jag lova.
Lagom till det nya året så tänkte jag att det var dags för en ny kostym. Dä va på tiin som vi säger i Värmland.
Bloggen har helt enkelt påbörjat operation uppdatering – med mindre bös, ny header, större bilder och med bättre funktionalitet – efter år av inte hinns-med. Eller ja, det uppdaterar sig inte till briljans av sig själv så klart, utan det är min fantastiska syster som håller i spakarna och skapar ettor och nollor till magi.

Ni kommer inte märka så mycket av arbetet, förutom en bättre blogg.
Tids nog kommer det vara så välstädat här på bloggen att det kommer lukta såpa över hela internet. Var så säker.

Och apprå på min syster, så tycker jag att ni ska spana in dokumentären “Wu Jings omöjliga dröm”! Min syster Ellen Sundh gör det nämligen möjligt – med hjälp av teknik – för en blind att uppfylla sin dröm: att kunna se dirgentpinnens rörelser! Det ni!
Ja, jag är stolt som en tupp.

Hoppas ni gillar!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny