Nu tar vi höst, tycker jag.

IMG_7164

Ett stycke trött fredag. Var nämligen tvungen att steka fiskpinnar klockan 01:00 i natt. Tydligen det enda min hungriga mage kunde tänka sig att äta just då. Plus fyra citroner. Detta efter att jag precis insett att det äckligaste jag kunde tänka mig var … rostat bröd. Kan du tänka dig något mer vedervärdigt? Nä, tänkte väl det.
Tröttfredagen är ändå saltad med massor av helgpepp. Jag vet att jag borde passa på att vältra mig i sommaren, men jag vill liksom bara kura in mig, sy kuddfodral, sätta upp tavlor och åka på loppisrunda. Så får det bli helt enkelt.

I morse ramlade jag över en låda med bortglömda loppisfynd från i somras (hello vintage Santa!) och hittade en massa gamla parfym- och medicinflaskor.
Då började det klia rejält i fingrarna. Började i arla morgonstund med att möblera om, spika upp en upphittad tavla och sprang ner till Tellus blommor (gulligast i hela vida stan) för att köpa något som skulle passa i de upphittade flaskorna.
Sedan var jag tvungen att pipa iväg till jobbet, och nu kan jag inte tänka på något annat än pyssel och höstfix.

Så nu tar vi höst, tycker jag. och helg,. Bästa kombinationen.
Puss

emma

Ps. Här kommer ett helgtips för dig som bor i Stockholms-trakten. Häringe slott anordnar Bondens Marknad OCH slottsloppis i morgon, lördag mellan 09.00-16.00. Alltså, lyssna här, slottet har rensat vindar och källarförråd och säljer av stora delar av vad som finns där. Kan du tänka dig något bättre? Sakletarjakt på en vind är ju fina fisken, men en vind tillhörande ett SLOTT? Jag smäller av. Åk dit. 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Ååååh om jag bara bodde i området och hade massa pengar så skulle jag åka dit och shoppa ihjäl mig, låter ju helt fantastiskt!

  2. Jeg er så enig! Helst vil jeg at det skal bli fem grader kaldere så jeg kan finne fram hele ullgarderoben:) Ha en herlig helg!

  3. Så himla fint! Och fiskpinnar + citron är ju faaaasligt gott ändå! mvh icke-gravid 😉

  4. Men du, vad är det från Johnson-Line som ligger på bordet?! Nyfiken!!

    Bästa gravidnojjan jag hört var varmkorv från IKEA, DET är galet mitt i natten!! Då är fiskpinnar helt klart bättre, haha!!

    Hoppas du berättar med om bulan sen, namnförslag, kläder, hur den skall bo hemma (inredning) med mera, spännande att höra!

    Kraaaam från mig ned saftkaraffen, Maria

Kommentera

Stäng meny