Nu skriker jag ut: Måla världen i färg! #våruppror

emmasundh.com i samarbete med Jumperfabriken

Körsbärsträden blommar i Japan och igår var det Vårdagjämning. Men i morse föll snöflingor stora som silikonbröst ner över Midsommarkrans-himlen. Snålblåsten viner in genom varenda knapphål och det är som att vintern är en amöba innan för skalet hud.
Så. Visst är det dags för ett våruppror? Ett vårskrik i klädform?

Eller som min kompis Marie (@stilkontot_) brukar säga: Livet är för kort för tråkiga outfits (spana in hennes hashtag #livetärförkortförtråkigaoutfits vettja).
Och vad behövs mer i snöslasks-mars än mindre tråk, right?

Måla världen i färg, göra den lite knalligare, varmare, peppigare och glädjefull. Tillsammans gör vi världen lite roligare!
Ett enklare sätt att göra andra glada och sprida en nypa vårglädje finns ju trots allt inte.
Vill du vara med? Klart du vill! Genom att delta har du även chans att vinna ett valfritt plagg från Jumperfabriken (värde 1399 kr).

GÖR SÅ HÄR: Gå upp på vinden, hämta ner din knalligaste vårkappa, somrigaste bralla, blommigaste klänning eller fräsigaste blus. Klä dig därefter i färg! Göm under vinterkappan (och invänta reaktioner när kappan åker av) eller gå all in från topp till tå, ut och in.

Skicka en bild på dig själv i din våroutfit (du ska alltså ha på dig den dagen till ära, inte ta en bild från i våras eller somras) till sundh.emma@gmail.com eller lägg upp på Instagram med taggen #våruppror och #livetärförkortförtråkigaoutfits. Ur högen av bidrag kommer jag lyfta några favoriter här på bloggen titt som tätt. När våren är här (vilket jag bestämmer är den 10 april) kommer jag dra en lycklig vinnare ur alla dessa vårupprors-bidrag som tar hem priset: Ett valfritt plagg från Jumperfabriken.

Glöm nu för guds skull inte strumpbyxor, kofta och kappa, för jag vill inte att ni ska frysa på vårupprorskuppen.

Vinterkläderna kan vi packa ihop i en kappsäck till vinden eller ännu bättre: skänka till hemlösa, som fortfarande kämpar mot kylan om natten.
Det tänker i alla fall jag göra.

Jag kickar igång det här vårupproret med en klänning från Beyond retro, kashmirkofta från Emmaus vintage, loppisfyndat skärp, strumpbyxor från Lindex och skor från Stadsmissionen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

Kommentera

Stäng meny