Nu river vi igång hösten med frågestund!

Medan jag tapetnjuter Villa Strömsfors för ett dygn så tänkte jag köra en liten frågestund!
Jag älskar när ni ställer frågor nämligen, för då får jag veta lite mer om vad ni är intresserade av. Och det finns liksom inte ett bättre sätt att börja hösten på. Att komma er närmare!
Vad undrar ni över? Ett fnul som poppar upp?
Skriv din fråga i kommentarsfältet eller mejla på emma@emmasundh.com!
Kram!

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Vi flyttade nyss tillbaka till stan (från ett år i hus på landsbygd), och sportar 2 barn och 2 vuxna i en 2a. Så jag har alla frågor som rör hur en löser det bäst – smarta inredningslösningar för barnen (typ bygga kojor i garderober?), egentid i hemmet (går det?), när barnen inte samsas och kan leka tillsammans, ska 3-åringen få ha lekrummet ifred då? Lillasyster är 8 månader så hon roas ju av att sitta på köksgolvet med träslev. Ja, helt allmänt hur gjorde ni och vad funkade bäst för alla? Tack!!

 2. Hej! Spännande att läsa om familjelivet med två små (har själv nyligen fått andra barnet, också tätt..). Har du några tips på hur nu får vardagen att rulla på? Hur kör ni läggningar om ni lägger båda själva? Himla fina barn har ni❤️

 3. Skulle vilja veta mer om Majken och Bodil, vilka är dem liksom? Tänker lite mina vänner boks-inspirerat! Kul att jämföra svar om nåt år med!
  Namn:
  Smeknamn:
  Födelsedag:
  Stjärntecken:
  Favoritårstid:
  Favoritbok:
  Favoritfilm:
  Favoritfärg:
  Favoritlåt:
  Favoritdjur:
  Favoritmat:
  Drömjobb:
  Min(a) bästa kompis(ar):
  Jag blir arg när:
  Jag blir glad när:

 4. Häj!
  Jo, vi är sugna på Gotland nästa sommar och det är helt ditt fel 😉
  Vi har två små som älskar bad och lekparker. Vart ska man bo? Fina stränder? Barnvänliga restauranger? Kram

 5. Kan man anlita dig som idéspruta/inredare om man älskar din inredningsstil men har fastnat med inredningen i sitt egna vardagsrum där man inte får till det… ?

  Om man gillar en äldre stil på inredning men bor i ett hus som är byggt 2005 tycker du att man ändå kan köra på den äldre stilen/retro/vintage eller ska man kapitulera för det faktum att man aldrig i Stockholm kommer att ha möjlighet att köpa en 20-tals lägenhet med 5 rum :-D?

 6. Tycker mycket om att läsa din blogg, du är en förebild när det kommer till miljön med alla tips och idéer, det behövs!
  Så till min fråga; vad tycker du är största skillnaden att ni flyttat till större? Vad är fördelarna/nackdelarna? (Om det finns nackdelar)

 7. Hej! Jag tycker du är en SÅ vettig person och en av få influencers som faktiskt influerar inom saker som har betydelse på riktigt (typ hur vi ska rädda vår planet och feminism, inte bara vad vi ska köpa). Men en sak är jag lite tvekis till och vill gärna höra dina tankar (kanske kan du få mig att tänka om) och det är det här med att dina barn är med i bloggen så mycket. Hur tänker du kring deras integritet? Känns det inte lite läskigt att främmande människor vet vilka dina barn är och känner igen dem i parken? Hur tror du de kommer känna när de blir stora om detta? Nu har de ju inte valt själva liksom, att vara med i samarbeten med varumärken etc. Känns det inte konstigt att de liksom “hjälper dig att tjäna pengar”? Vet att en del influencers väljer att aldrig visa sina barns ansikten, varför har du valt att skriva och visa dem så mycket? Oj många frågor i en, men du förstår såklart vart jag vill komma! Hoppas du tar detta rätt, du har säkert massa bra argument och jag vill föra en diskussion och inte bara kritisera! Tycker du gör en sjukt jäkla bra jobb annars, men man kan ju inte tycka lika om allt 🙂

Kommentera

Stäng meny