Ni är fantastiska!

Alltså.
Ni är helt makalöst fantastiska!

Jag har haft en skitvecka, men så måste det få vara ibland för att de där fenomenala fengshui-dagarna ska få briljera.
Kommentarer, mejl och massa annat fint rullade in igår och för det får nu en liten morgonrufsfilm som jag spelade in i morse pga så jädra rörd.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 17 kommentarer

 1. Läste precis ditt inlägg om skitveckan. Och ugh sådana veckor är sämst, ungefär som att all skit satt sig och planerat med varandra för att bestämma när de ska landa i ens liv. Men! Precis som du säger så är det inget fel med att ha tunn hud, aldrig hållit med om att man måste skaffa tjockare hud för tänk om vi alla hade det då skulle ingen bry sig om något och vara rätt sviniga mot varandra, skulle jag tro. Att ha tunn hud suger ibland men det gör också att de där dagarna när allt är underbart så känns det verkligen också.

  Längsta kommentaren jag skrivit här tror jag, men jag vill säga att du är en av de bloggare som jag verkligen följer, för du är så klok men också ett må bra-piller, så gullig familj. Du verkar vara en fantastisk person och du är en person jag skulle önska att jag hade fler av i mitt liv. Tack för att du bloggar både om det bra och det dåliga <3 Tack för att du förgyller mina gråa dagar.

  1. Men åh! Jag förstår inte hur jag kan ha dåliga dagar när jag får sådana här kommentarer. Och jag håller med dig. Ibland har jag tunn hud, men jag vet också att den tunna huden gör att jag känner veranda känsla. På gott och ont. Vissa dagar känner jag mig stark som en oxå och med oljerocken på, och det är väl det som gör mig till en kännande människa. Att jag tillåter känslorna, tunn som tjock hud.
   Jag har i omgångar i livet önskat att jag hade oljerockshud, där saker och ting bara rann av mig, men inser att jag trots allt inte vill det. Jag vill inte försöka vara någon annan än vad jag är. Om känslorna dränerade mig totalt så skulle jag lätt ta hjälp, men de tycker jag inte att de gör. Som en Anna läsare skrev här: att se livet som ett EKG. Det går upp och det går ner och det bevisar att en lever.
   Och det är som du säger: Vissa dagar är det som att all skit planerat ihop sig. En måste bara över skitberget och i sluttningen kommer solen igen.
   Stor kram till dig och tack för dina kloka ord
   emma

 2. Bästa Emma!!

 3. kram! och tack själv!

 4. Sötnos-Emma!

 5. Puss! <3

 6. <3 All värme, kärlek och energi till dig!!
  Jag sitter på ett jobb där jag bara sitter av tiden pga en mansgris till chef och guldkanten varje morgon är när jag går in på din blogg och drömmer mig bort en stund! Skulle också bli egen men vågar inte riktigt när man har 3 barn och bolån etc.. Inspireras av din blogg mycket!

  Varma kramar

  1. Vi kanske måste ta en inspirationsfika? Älskar att bolla idéer kring egenföretagande.
   Kram emma

   1. Åh det hade varit jättekul!! Jag känner mig dock lite fladdrig och inte så kreativ i mina drömmar och förhoppningar… Älskar vintage, gamla saker, auktioner och loppisar, antikt, gamla böcker men är agronom och biolog (älskar djur också :-)) vilket är så långt bort från det andra… och det finns ju så många andra som redan jobbar med antikt osv..
    Ja du hör ju…Självförtroendet är inte på topp yrkesmässigt!

 7. Hej Emma!
  Brukar aldrig kommentera men läser din blogg flitigt. Ville bara instämma med resten av peppmeddelandena: du är grym och för mig fungerar din blogg som pepp i en ibland grå vardag (som det ju är ibland)! Du verkar vara en sån härlig och jordnära person med bra värderingar. Detta kombinerat med din kreativitet och stilkänsla gör din blogg till en av mina absoluta favoriter!

  1. Men åh! Tack Frida!

 8. Du är så bra! Jag var på din föreläsning på Nordiska och ville egentligen gå fram och säga det in person men jag blev faktiskt helt starstruck och vågade inte. Så då gör jag det här istället: du gör internet lite bättre helt enkelt. <3

  1. Men åh, gullo! Stora kramar tillbaka!

 9. Alltså du är så himla härlig! ❤️

Kommentera

Stäng meny